Social Icons

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Μεταγραφική ενίσχυση με Δ.Λέρμα και Γ.Πέτρου για τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

 Η μεταγραφική ενίσχυση στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου συνεχίζεται δυναμικά . Το Σάββατο οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 19χρονο Δημήτρη Λέρμα και τον 20χρονο Γιάννη Πέτρου . 

Και οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές ααγωνίζονται στον χώρο του κέντρου και προέρχονται από ομάδες της Γ΄Εθνικής . Ο Δημήτρης Λέρμας αγωνιζόταν στον Παναυπλιακό και ο δεύτερος την ομάδα της ΑΣ Σαντορίνης .

Οι δύο ανακοινώσεις  της ομάδας της Επιδαύρου.

Δημήτρης Λέρμας 

Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ βρίσκεται στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την αποκτηση του 19χρονου πολλά υποσχόμενου μεσο αμυντικου Δημητρίου Λερμα από την ομάδα του Πανναυπλιακου,με την οποια αγωνιστηκε τις δυο τελευταιες σεζόν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Του ευχομαστε να είναι υγιης και να βοηθήσει την ομάδα μας για την επιτευξη των στοχων της
Καλή σεζόν Δημήτρη!!
Γιάννης Πέτρου

Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ βρίσκεται στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την αποκτηση του 20χρονου πολλά υποσχόμενου μεσου Γιάννη Πέτρου.
Ο νεαρός μέσος που κατάγεται από το Σοφικο Κορινθίας άρχισε την καριέρα του από τον Πανσολυγειακο (Α’ Κορινθίας) και στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Κ19 του ΑΟΚ Κέρκυρας για ενάμιση χρόνο όπου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ,την περσινή σεζόν αποκτήθηκε από τον ΑΣ Σαντορίνης όπου ήταν μέλος του για ένα χρόνο.
Τον καλως ορίζουμε στην ομάδα μας του ευχομαστε να είναι υγιης,και να βοηθήσει για την επιτευξη των στοχων της,καλή σεζόν Γιάννη !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates