Social Icons

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ποσειδώνας Διδύμων-Αργοναύτης Νέας Κίου 1-2.

 Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων  στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος από την αντίστοιχη του Αργοναύτη Νέας Κίου με σκορ 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2΄λεπτό με τον Ταραντίλη . Στο 6΄λεπτό ο Ποσειδώνας έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Κέλλης με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Καλαλά να κάνει εκπληκτική απόκρουση και να διώξει σε κόρνερ. Στο 11΄λεπτό κεφαλιά του Ταραντίλη από ευνοϊκή θέση έφυγε ελάχιστα από το αριστερό δοκάρι άουτ. Στο 28΄λεπτό σουτ του Τρέσα από καλή θέση , η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.  

Στο 46 λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα  με τον Μπροδήμα όταν το πλασέ που έκανε μέσα από την περιοχή η μπάλα βρήκε την ρίζα της αριστερής δοκού. Ένα λεπτό αργότερα ο Καράι βρέθηκε στο έδαφος ύστερα από διεκδίκηση με τον Ταραντίλη και οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι. Στο 50΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Αργοναύτη όταν ο Ταραντίλης σούταρε και ο Καράι έδιωξε δύσκολα πάνω από την γραμμή . Στο 52΄λεπτό σουτ του Λιάγκρη η μπάλα αποκρούστηκε από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Αποστόλου.

   

 Στο 58΄λεπτό ο Κέλλης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Χαιμάνη μέσα στην περιοχή και ο Μπροδήμας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 77΄λεπτό σε γύρισμα του Σάκουλη στην περιοχή του Ποσειδώνα  ο Daniel  προσπάθησε να διώξει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του . Τέλος στο 86΄ λεπτό μετά από εκπληκτική ενέργεια του Μπάρδη και πάσα στον Μπροδήμα ο τελευταίος σούταρε για κτυπήσει η μπάλα στο δοκάρι και να φ΄υγει άουτ.

Ποσειδώνας Διδύμων  Ι.Αποστόλου, Β.Μπροδήμα, Λ.Καράι,  D.Abdourahmane,Χ.Μπινιάρης, ( 46΄Γ.Μούγιος, 77 λ.τρ Γ.Μπάρδης), Α.Οικονομόπουλος, (81’Λ.Σκαρπινάκης), Α.Τρέσα, Ε.Προσίλης, Κάλα, Χ.Κέλλης, Αρ.Κάλα, ( 82΄Χ.Προσίλης).

Αργοναύτης Νέας Κίου : Καλαλάς, Χαιμάνης, Ευσταθίου, Λιάγκρης, Διδασκάλου, Καμπιώτης ( 83΄Βασιλειάδης), Τσουρδίνης, Κάπλατζης, ( 68΄Δρυμούρας), Ταραντίλης, Κάπλατζης , Σάκουλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates