Social Icons

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Οι δηλώσεις του Τότσικα (Φείδων Άργους)- Αγώνας με Ατρόμητο

 Σε ένα παιχνίδι – γιορτή του ποδοσφαίρου, ο Φειδων επικράτησε έναντι του Ατρομήτου με σκορ 0-3 και εξασφάλισε την παραμονή του στην Α’ Εθνική.

Δημήτρης Τότσικας (Προπονητής Φείδων Άργους)

Για τον αγώνα: «Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και, παρότι δυσκολεύτηκε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στις αρχές του β’ ημιχρόνου με την Γαλάνη, που ανετράπη εντός περιοχής και ευστόχησε από τα 11 βήματα. Το 0-2 σημείωσε και πάλι η Γαλάνη στο 70′ με κεφαλιά, ύστερα από εκπληκτική προσπάθεια και σέντρα ακριβείας της 13χρονης Δημητρίου. Το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις η Καββαθά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η ασταμάτητη Γαλάνη».

Για τον αντίπαλο: «Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ατρομήτου για την άψογη φιλοξενία και τις άριστες συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη ο αγώνας. Τεράστιο respect στην αρχηγό του Ατρομήτου για το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, παρότι τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του ματς».

Για το Φείδων αγωνίστηκαν οι: Κομνά, Μούγιου (80′ Βαλκάνη), Κατσικάρη (90′ Παραλυκούδη), Καββαθά, Σιώζου, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλου, Λουκά, Γαλάνη, Καραγιάννη (80′ Λέκα), Λουλεμέ (65′ Δημητρίου).

womensfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates