Social Icons

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Πάρτι με τους "μικρούς" της έκανε η Ερμιονίδα στο Χιλιομόδι. Ισοπέδωσε τον Ατρόμητο με 3-1 .

 Με τον Λαλούση , τον Λαπούση , τον Ιβάνοφ , τον Δεστέ και τα άλλα παιδιά η Ερμιονίδα άλωσε το Χιλιομόδι στην έδρα του με σκορ 3-1. Ο αγώνας μόνο εύκολος δεν ήταν αφού οι γηπεδούχοι έπαιζαν το τελευταίο χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία .

Όπως βλέπουμε και παρακάτω στην ενδεκάδα ο Θανάσης Στάικος εμπιστεύτηκε σε αυτόν τον αγώνα το ΜΕΛΛΟΝ της ομάδας. Αγωνίστηκαν κάποιοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που είχε στην αποστολή .

Συνολικά δέκα από τους έντεκα που ξεκίνησαν είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι από την Ερμιονίδα .

Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος ο οποίος με τα τρία τέρματα που πέτυχε οριστικοποίησε την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Μόλις στο 8΄λεπτό με ωραίο σουτ ύστερα από πάσα του Τρέσα μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ .   Στο 25 και 30 λεπτό σουτ του Τρέσα στο πρώτο και του Δεστέ στο δεύτερο η μπάλα έφυγε λίγο άουτ .

Στο 38΄λεπτό φάση καρμπόν με το γκολ όμως το σουτ του Αντωνακόπουλου έφυγε άουτ.

Στο 40΄λεπτό κεφαλιά του Βελέντζα ύστερα από κόρνερ η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ερμιονίδας έκανε τρομερή εμφάνιση και στο 50΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία με τον Αντωνακόπουλο να κάνει το 0-2 όμως το σουτ που έκανε απέκρουσε Διασσινός. Πέντε λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία με τον Τρέσα από καλή θέση , το σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 60΄λεπτό διαγώνιο σουτ του Λαλούση , εκπληκτική απόκρουση του Διασσινού. Στο 65 και 70 λεπτό νέες προσπάθειες από Τρέσα και Μαρίνη όμως τα σούτ που έκαναν η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ με την πρώτη περίπτωση του Τρέσα η μπάλα «έγλυψε» το δοκάρι. Στο 75΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνακόπουλου έδιωξε εκπληκτικά ο Διασσινός. Στο 82΄σε μία φάση που δεν «μύριζε» γκολ οι γηπεδούχοι έκαναν σέντρα απελπισίας η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Πονηρού και έγινε το 1-1. Στο 90΄λεπτό το δίδυμο Τρέσα-Αντωνάκόπουλου έδρασε και πάλι όταν ο Τρέσα έκανε σουτ , απέκρουσε δύσκολα ο Διασσινός η μπάλα πήγε στον Αντωνακόπουλο ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα για να κάνει το 1-2. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι δέχτηκαν και το τρίτο τέρμα και σε κόντρα επίθεση ο Αντωνακόπουλος με σουτ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Ερμιονίδας.

Ατρόμητος Χιλιομοδίου : Διασσινός, Βελέντζας, Φυσαράκης, Στρατίκης, (70΄Γκουριώτης), Μπινιώρης, Κοντούλης,(70΄Μέξιας),  Στασινόπουλος, Γεωργιάδης, Χουσελάς.Παπαγεωργίου,Στρατιδάκης.

Ερμιονίδα (Θαν.Στάικος) : Πονηρός, Λαπούση, (54΄Λαλάς), Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Λαζάρου, Ιβάνοφ, ( 79΄Αντωνόπουλος), Δεστές, (61΄Μαρίνης), Αντωνακόπουλος, Τρεσα, Λαλούσης ( 79΄Σκαλτσάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates