Social Icons

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – Στόχος η πρώτη μεγάλη νίκη για την Κορωνίδα Κοιλάδας .

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/04)  η προετοιμασία της Κορωνίδας Κοιλάδας για τον δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Άρη Σκάλας για την έβδομη αγωνιστική . Για μία ακόμα αγωνιστική θα απουσιάσει ο Ανδρέας Παπαϊωάννου ο οποίος είχε τραυματιστεί στον εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά . Ολοι στο στρατόπεδο της Κορωνίδας γνωρίζουν ότι την Κυριακή παίζεται ένα από τα τελευταία παιγνίδια για την παραμονή στην κατηγορία . ΟΛοι δεν σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από την νίκη .

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης περιείχε προθέρμανση με μπάλα , τελειώματα φάσεων , τακτική παιγνιδιού και στατικές φάσεις .

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Θανάσης Τσιρόπουλος ανακοίνωσε ότι και οι 21 ποδοσφαιριστές θα είναι στην αποστολή . Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα θα ανακοινωθεί ποιος θα μείνει εκτός 20αδας.

Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι : Αρ. Αλευράς, Αρ.Κάλα, Γιαννακόπουλος, Σαμαράς, Κιοσσές, Κ.Μπάζος, Ιλσι Κάλα, Α.Ταραγκίνι, Λ.Καράι, Κλ.Κάλα, Ι.Οψιμούλης, Α. Οψιμούλης, Π.Μέγας, Ι.Κοτσοβός,  Π.Μπιτζής, Γ.Σελλής, Α.Σαλταπίδας, Α.Μπακατσέλος, Ν.Καραγιάννης, Στ.Μπάζος, Διον. Μπασιμακόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates