Social Icons

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Πικρή και άδικη ήττα η Ερμιονίδα από τον ΠΑΟ Ρούφ στο Κρανίδι.

 Πικρή ήττα γνώρισε η Ενωση Ερμιονίδα στην έδρα της από την ομάδα του ΠΑΟ Ρούφ στα πλαίσια της 6ηες αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο της Γ΄Εθνικής .

Η ομάδα του Θανάση Στάικου στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες να πέτύχει τουλάχιστον δύο τέρματα σε σχέση με τον αντίπαλό της που ήταν άφαντος.

Η πρώτη φάση έγινε στο 14΄λεπτό όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Τύρπος έδιωξε δύσκολα μπροστά από τον Τριμπόνια . Στο 22 λεπτό ο Αντωνακόπουλος δεν πρόλαβε να πιάσει κεφαλιά σε σέντρα του Τριμπόνια από δεξιά .Στο 23 λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν μία αδύναμη κεφαλιά του Βενάρδου η οποία δεν ανυσήχησε τον Πονηρό. Ένα λεπτό αργότερα κεφαλιά του Αντωνόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα αποκρούστηκε από την συμβολή των δοκαριών του Κουνάδη. Στο 30΄λεπτό σέντρα σουτ του Διαμαντόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Κουνάδης . Δύο λεπτά αργότερα νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Τρέσα με βαθιά μπαλλιά έβγαλε τον Αντωνακόπουλο τετ α τετ με τον Κουνάδη ο οποίος στο πλασέ του επιθετικού έδιωξε δύσκολα με το πόδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιγνιδιού χάλασε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με διάφορες καθυστερήσεις υπό την ανοχή του διαιτητή να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα . Σε μία ευκαιρία που δημιούργησαν στο 66΄λεπτό πέτυχαν και το μοναδικό γκολ της συνάντησης . Ο Δημακάκος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Μάντζιος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ σκόραρε .Στο 73΄λεπτό η Ερμιονίδα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Αντωνακόπουλο όταν βγήκε μόνος του απέναντι στον Κουνάδη ο οποίος έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε σωτήρια .Μια καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟ Ρούφ στο 85 όταν πλασέ του Τσιάβου μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Πονηρός .

Ερμιονίδα (Θ.Στάικος) : Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Ν.Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Λαζάρου, (88΄Χαλούβας)Τριμπόνιας,(85΄Λαλούσης)), Μαρίνης, Αντωανόπουλος , Τρέσα, Αντωνόπουλος (68΄Λαλάς). 

ΠΑΟ Ρούφ (Δ.Αρναούτης): Κουνάδης, Νομικός (58΄Τσιάβος),Δημακάκος, Βοσνακίδης, Σαχσανίδης (91΄Σερβές), Τύρπος, Βενάρδος (70΄Ανδρίκος), Μπιταξής . Μάντζιος, Νιτσάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates