Social Icons

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Γ΄Εθνική (7ος Ομιλος) : Πεντάδα στην κορυφή των σκόρερ.

 

Πήρε φωτιά η κορυφή των σκόρερ στον έβδομο όμιλο αφού πέντε ποδοσφαιριστές

συγκατοικούν στην πρώτη θέση . Πρόκειται για τον Αντωνακόπουλο της Ερμιονίδας ο οποίος έμεινε άσφαιρος στον αγλωνα της ομάδας ου με τον ΠΑΟ Ρούφ, ο Γιώργος  Γεωργίου (φωτό) σκόραρε στον ισόπαλο αγώνα της ομάδας του με την Κορωνίδα Κοιλάδας, ο Βαγγέλης Μάντζιος του ΠΑΟ Ρούφ που πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στο Κρανίδι και τέλος ο Σωτηρόπουλος του Μολαικού ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του απέναντι στην Μελιγού.Επίσης δύο τέρματα πέτυχε και ο Λευτέρης Στασινόπουλος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου στον νικητήριο αγώνα της ομάδας του απέναντι στον Παναυπλιακό.

Ολοι οι σκόρερ

3 Γκολ : Αντωνακόπουλος (Ερμιονίδα), Γεωργίου (Φοίνικας Ν.Επιδαύρου), Μάντζιος (ΠΑΟ Ρούφ), Σωτηρόπουλος (Μολαϊκός),Στασινόπουλος (Ατρόμητος Χιλιομοδίου ).

2 Γκολ : Τριανταφύλλου (Φοίνικας/Παναυπλιακός)Καλογέρης  (Παναυπλιακός 2017) , Κρητικός, Παυλάκης (Κηφισιά),  Τσιάβος  (ΠΑΟ Ρούφ), Σαμπατάκος ( Πανγυθεατικός),  Κατσίρης Ράλλιος (Ερμής Μελιγούς), Λαλάς (Παλαιοχώρα/Ερμιονίδα).

 1 Γκολ :              Μάρκου  (Φοίνικας Ν.Επιδαύρου), Μκρτσιάν, Ραχήμ*, Ρέντζης  (Κηφισιά), Αργυρίου, Χρήστου,  Μπιστρογιάννης,  Πολίτης, Συρεγγέλας, Κομνηνός, Κατσούλης    (Άγιος Ιερόθεος), Ευστρατιάδης, Ζαραφέτας, Πανταζής,  ( Πανγυθεατικός), Νταουτάι, Μέρτζος, Τσαφταρίδης, Σαχσανίδης, Νιτσάκης,  (ΠΑΟ Ρούφ), Κράσι , Χατζησιμιώτης ,   (Μολαϊκός),  Παπαγεωργίου , Σαραντόπουλος , Ξιφαράς , Ζορμπάς Παπαγεωργίου, Σταμόγιαννος   (Άρης Σκάλας),  Σαμαράς , Μπιτζής (Κορωνίδα Κοιλάδας),  Μακρής , Φυσαράκης, Μυτακίδης   (Ατρόμητος Χιλιομοδίου ),  Καδάς , Ράλλιος (Ερμής Μελιγούς),  Ν. Λυμπερόπουλος , Τσέκος, Τσιώλης , Αμποτ (Παναρκαδικός), Ζίου, Αιβαλιώτης (Παναυπλιακός).

* Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Λευτέρη Στασινόπουλο του Ατρόμητου Χιλιομδίου για τον μη καταλογισμό ενός επιπλέον τέρματος . 

Δεν έγινε επίτηδες .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates