Social Icons

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου-Κορωνίς Κοιλάδας 1-1.

Φωτό αρχείου 

Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας του Φοίνικα με την Κορωνίδα Κοιλάδας .Ένα αποτέλεσμα το

οποίο δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία .

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν δυνατός με την ομάδα του Φοίνικα να δημιουργεί δύο καλές ευκαιρίες την πρώτη στο 25΄λεπτο όταν πλασέ του Γεωργίου πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί και στο 45΄λεπτό με τον ίδιο ποδοσφαιριστή όταν έκανε  κεφαλιά και  η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Αλευρά .

 Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 52΄λεπτό ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Κιοσσέ με τον Στ.Μπάζο ο οποίος πάσαρε στον Μπιτζή και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 57΄λεπτό ο Μπιτζής βγήκε τετ α τετ με τον Κουμή , τον πλάσαρε και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σωτήρια αποσοβώντας σίγουρο γκολ , όμως η απόκρουση έγινε έξω από την περιοχή και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα .

Στο 65΄λεπτό ο Φοίνικας κέρδισε πέναλτι  όταν ο Τσουκαλάς φάνηκε να ανατρέπεται στην περιοχή από τον Μπιτζή . Το εκτέλεσε ο «παθών»  και ο Αλευράς απέκρουσε σωτήρια.

Στο 70΄λεπτό ο Μπιτζής βγήκε τετ α τετ με τον Χατζηφόρο ο οποίος έδιωξε σωτήρια

Στο 73΄λεπτό ο Γεωργίου ύστερα από σέντρα του Π.Κάπλατζη με κεφαλιά έκανε το 1-1 .

Φοίνικας Ν.Επιδαύρου : Κουμής, Χ.Κάπλατζης,Σερμαγιάς, Μπούκουρης, ( 58΄Χατζηφόρος), Τριμπόνιας, Κουιμελής, Τσουκαλάς, Μακροστέργιος, Κιρτζιαλίδης, ( 61΄Π.Κάπλατζης), Μάρκου, ( 86΄Πούτσι), Γεωργίου (86΄Θωμάς).

Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς, Κοτσοβός, Σαμαράς,(89΄Μπακατσέλος),  Ι.Οψιμούλης, Σελλής, Σαλταπίδας, ( 67΄Α.Οψιμούλης), Μπιτζής, Κιοσσές, Σ.Μπάζος,( 89΄Γιαννακόπουλος),  Ιλσι Κάλα, ( 75΄Κ.Μπάζος), Μέγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates