Social Icons

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Φιλική ήττα της Κορωνίδας Κοιλάδας στην Τρίπολη από την Παναρκαδικό με 1-0.

Το ρεπορτάζ είναι από το contraepithesi.gr

Με τη μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για τις 11

Απριλίου, το τρέχον Σαββατοκύριακο αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναρκαδικό να τεστάρει την αγωνιστική του κατάσταση σ’ ένα ακόμη φιλικό τεστ. Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου (03/04) η ομάδα του «τριφυλλιού» φιλοξένησε αντιμετώπισε την Κορωνίδα Κοιλάδας σ’ ένα χρήσιμο τεστ και για τις δύο ομάδες με το τελικό αποτέλεσμα να είναι νικηφόρο για τον Αρκαδικό σύλλογο με σκορ 1-0.

Αγωνιστικά και οι δύο ομάδες φάνηκαν να είναι ακόμη επηρεασμένες από τη μεγάλη αποχή και την προετοιμασία που προηγήθηκε, καθώς οι ουσιαστικές στιγμές προς τις δύο εστίες δεν ήταν αρκετές. Ο Παναρκαδικός αν και κατάφερε να φτάσει αρκετές φορές προς την αντίπαλη περιοχή, υστέρησε στην τελική προσπάθεια, με ελάχιστες ουσιαστικές τελικές προσπάθειες. Παράλληλα δεν κατέστη δυνατή η αξιοποίηση στην επίθεση των Μπλάνκο στο α’ ημίχρονο και Άμποτ στην επανάληψη.

Στο ξεκίνημα ο Παναρκαδικός έδειξε διάθεση να μείνει ψηλά στο γήπεδο και να πιέσει την αντίπαλη ομάδα, γεγονός που εν’ μέχρι είχε αποτέλεσμα καθώς δημιούργησε δυσκολία στην κυκλοφορία της μπάλας. Οι καλές στιγμές στο α’ μέρος ήταν ελάχιστες. Η πρώτη καλή στιγμή επέφερε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 34’ όταν ο Τσιώλης εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά και προλαβαίνοντας την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, κατάφερε να πλασάρει ψύχραιμα για το 1-0.

Το β’ ημίχρονο αποδείχθηκε λίγο καλύτερο από το πρώτο σε ότι αφορά τα πρώτα 30 λεπτά. Στο 56’ οι φιλοξενούμενοι από καλή θέση δεν κατάφεραν με πλασέ να σκοράρουν με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα εκτός εστίας. Στο 65’ μετά από ωραία μπαλιά του Αρδάμη σε αντεπίθεση του Παναρκαδικού, ο Άμποτ δεν κατάφερε με πλασέ να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που το πόδι απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 73’ ακόμη ένα σουτ για τους «γηπεδούχους» πέρασε λίγο άουτ. Η πίεση κατά διαστήματα συνεχίστηκε και στην επανάληψη άλλα όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Ο κ. Θωμάς Μαυρουδής είχε την ευκαιρία στη διάρκεια της αναμέτρησης να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της αποστολές, ενώ δεν έλλειψαν και οι δοκιμές σε διάφορες θέσεις. Ο Παναρκαδικός για ακόμη μια φορά έδειξε και καλά στοιχεία. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν αρκετά ικανοποιητική με μια ακόμη θετική παρουσία των Νάνου – Τσέκου στο κέντρο της άμυνας.

Παναρκαδικός : Μάνος, Λιακόπουλος, Tόλιος, Νάνος, Τσέκος, Παλογιαννίδης, Τσιώλης, Στρέμπας, Μπλάνκο, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος

Αγωνίστηκαν και όλοι υπόλοιποι του πάγκου

Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος) : Α.Καλα, Κοτσοβός, (70΄Ταραγκίνης), Σαμαράς, Ι.Οψιμούλης, (46΄Μπακατσέλος), Σελλής, Μέγας (65΄Καράι), Ι.Κάλα, (46΄Κ.Μπάζος, 87΄Καραγιάννης), Σαλταπίδας,(46΄Α.Οψιμούλης),Μπιτζής,  Στ.Μπάζος (60΄Κλ.Κάλα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates