Social Icons

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Χρήστος Καπλατζής : " Ειναι τιμή που φόρεσα παλι αυτή τη φανέλα και ακόμα μεγαλύτερη τιμή να είσαι και αρχηγός σε αυτή την ομάδα."

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια σαν χαρακτήρα και πολύ καλό ποδοσφαιριστή

. Ο λόγος για τον πρώην αμυντικό της ομάδας του Παναυπλιακού τον Χρήστο Καπλατζή. Στα 28 του χρόνια έχει τεράστια εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής αφού έχει αγωνιστεί στην κατηγορία με τον Ερμή Κιβερίου , την Ενωση Λέρνας, το Ναύπλιο 2017 και φυσικά με τον Παναυπλιακό και στις περισσότερες έχει διατελέσει και αρχηγός..

Διαβάστε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αποχώρησή του από την ομάδα :

Πάντα ονειρευόμουν και ήθελα την επιστροφή μου στον Πανναυπλιακο...Και αυτό έγινε νομίζω την κατάλληλη στιγμή στην επιστροφή της ομάδας στη Γ εθνική!! Ενάμισης απίστευτος χρόνος!!!ειναι τιμή που φόρεσα παλι αυτή τη φανέλα και ακόμα μεγαλύτερη τιμή να είσαι και αρχηγός σε αυτή την ομαδα!!!πότε δεν πίστευα ότι θα συναντουσα όμως μια υπέροχη παρέα μέσα και έξω από το γήπεδο!! Ο ορισμός της οικογένειας και της κατάθεσης ψυχής μέσα στο γήπεδο.... οι πίκρες και οι λύπες τπτ μπροστά στις χαρές στις νίκες και σε αυτά τα απίθανα συναισθήματα στα πιο υγιή αποδυτήρια που ήμουν ποτέ!!!Μοναδικές και αξέχαστες στιγμές!!!όμως τα πράγματα δεν έρχονται όπως ακριβώς τα θέλουμε η τα ονειρευομαστε...

Δύσκολη απόφαση αλλά αποχωρώ... φεύγω με το κεφάλι ψηλά όπως ακριβώς ήρθα!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου και σε αυτούς που πίστεψαν σε μένα,...όσο για τους συμπαίκτες - αδέρφια που έκανα οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!!!
Ο Πανναυπλιακος ήταν, είναι και θα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates