Social Icons

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Παναρκαδικός : Ελυσε την συνεργασία του με τον Αντ.Δρακόπουλο.

 

Πηγή: contraepithesi.gr

Τις προηγούμενες ώρες έγινε γνωστή η είδηση της λύσης

συνεργασίας του προπονητή του Παναρκαδικού Αντώνη Δρακόπουλου, με τη διοίκηση της ομάδας. Μια εξέλιξη που για πολλούς ήταν εντελώς απρόσμενη και ήρθε με «κρότο» στον τοπικό ποδοσφαιρικό χώρο, αφού κανείς ίσως δεν θα φανταζόταν αποχώρηση του προπονητή στον Παναρκαδικό λίγες ημέρες ειδικά πριν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Και πόσο μάλλον δεν, μετά το μπαράζ μεταγραφών της ομάδας, γεμίζοντας το ρόστερ της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πραγματικά τι είχε προηγηθεί στο εσωτερικό της ομάδας, για να οδηγηθούν οι άνθρωποι της ομάδας τελικά στην απόφαση της λύσης συνεργασίας με τον κ. Δρακόπουλο. Από την άλλη φυσικά και δεν μπορούμε να έχουμε ουσιαστική άποψη για το αν η λύση συνεργασίας με τον προπονητή ήταν μια όχι σωστή επιλογή από πλευρά της διοίκησης του Παναρκαδικού.

Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι η επίσημη αιτιολογία της ομάδας για τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Αντώνη Δρακόπουλο, η οποία οφείλεται σε «διαφορά φιλοσοφίας».

Αν κάποιος που δεν αποτελεί μέλος της ομάδας του Παναρκαδικού και κατά συνέπεια δεν γνωρίζει από πράγματα και καταστάσεις, βάλει τα πράγματα κάτω, διαπιστώνει ότι η κίνηση αυτή της διοίκησης του «τριφυλλιού» εμπεριέχει ένα μεγάλο ρίσκο που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει.

Η επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής έχει οριστεί εκτός απροόπτου για τις 11 Απριλίου, με όλες τις ομάδες της κατηγορίας μετά από πολύ μεγάλο διάστημα 5-6 μηνών ολοκληρωτικής αποχής από τη δράση, πραγματοποιούν μια ελλιπής προετοιμασία 4-5 εβδομάδων που δεν αμφισβητεί κανείς. Εξαίρεση γι’ αυτό δεν αποτελεί ο Παναρκαδικός. Επιπλέον η ομάδα της Τρίπολης λίγο καιρό πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος το περασμένο Φθινόπωρο όπως επίσης και τις τελευταίες ημέρες έχει πραγματοποιεί διαδοχικές μεταγραφές με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας.

Άρα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα αποτελούν γεγονός, μετά από μεγάλη διάρκεια αποχής από την αγωνιστική δραστηριότητα και πολύ λίγος χρόνος μονταρίσματος για μια ομάδα που σε σημαντικό βαθμό είναι αλλαγμένη ακόμη και από το περασμένο Οκτώβριο.

Πόσο εφικτό λοιπόν θα είναι για το νέο προπονητή να γνωρίσει την ομάδα, να περάσει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία και να δημιουργήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια μεταξύ «παλιών» και «νέων» ποδοσφαιριστών; Μια ομάδα που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της (όπως όλες) και οι συνθήκες είναι ακόμη πιο δύσκολες.

Ο κ. Δρακόπουλος βρισκόταν επισήμως στις τάξεις της ομάδας από τα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου. Έχουν μεσολαβήσει μέχρι σήμερα πέντε μήνες. Δεν θα μπορούσε όλο αυτό το διάστημα τα μέλη της διοίκησης και ο προπονητής να έχουν μιλήσει για την ομάδα (πέρα όλων των άλλων) και για τη φιλοσοφία που θέλουν ή δεν θέλουν να υπάρχει στην ομάδα; Για τα «πρέπει» και τα «μη» και ενδεχομένως ακόμη και τις «κόκκινες γραμμές» που δεν επιθυμούν να περάσει η μία ή η άλλη πλευρά; Έπρεπε η διαφορά φιλοσοφίας να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη κατάσταση τις σχέσεις των δύο πλευρών μία εβδομάδα περίπου πριν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος;

Χωρίς καμία κακοπροαίρετη διάθεση προς τους ανθρώπους της διοίκησης απλά εκφράζουμε την απορία μας στο γιατί τώρα και όχι νωρίτερα να μην παρθεί αυτή η απόφαση (αν και εφ’ όσον αποτελούσε πλέον «μονόδρομο»). Μια απόφαση η οποία όπως και να το κάνουμε προκαλεί ένα σοβαρό ρίσκο στην ομάδα, εν’ όψει της επιστροφής της στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, υπό τις δεδομένες συνθήκες που σχολιάσαμε παραπάνω.

Το μόνο σίγουρο είναι η επιθυμία και από την πλευρά μας που «θέλει» τον Παναρκαδικό να πετυχαίνει φετινούς της στόχους στην Γ’ Εθνική κατηγορία και αυτό κρατάμε για το τέλος σαν βασικό ζητούμενο.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates