Social Icons

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Κορωνίδα Κοιλάδας-Κηφισιά 0-1

 Με το αριστερό ξεκίνησε η Κορωνίδα Κοιλάδας αφού έχασε στο γήπεδο της από την πρωτοπόρο ομάδα της Κηφισιάς με 1-0.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 15΄λεπτό θα μπορούσαν να είχαν πάρει «κεφάλι» στο σκορ όταν ο Μπιτζής έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν βρέθηκε απέναντι από τον Μιχέλη και το σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια . Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη  ατυχία χάσουν λόγω τραυματισμού έναν από τους καλύτερους παίκτες μέχρι αυτή την στιγμή τον Παπαϊωάννου .

Με την αλλαγή αυτή η ομάδα   έχασε το ρυθμό που είχε επιβάλει μέχρι αυτή την στιγμή με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν πρωτοβουλίες και να δημιουργούν ευκαιρίες στην εστία του Αλευρά και φυσικά το γκολ του Τεττέι στο 36.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κορωνίδας ανέβασε την απόδοσή της μετέφερε την μπάλα στην περιοχή της Κηφισιάς με αποτέλεσμα να δημιουργήσει δύο ευκαιρίες χωρίς να έρθει το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης . Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν ίχνος φάσης .

Το φιλμ του αγώνα

9΄λεπτό Ο Τεττέι σέντραρε από αριστερά , η μπάλα έφτασε στον Καλλέργη στο δεύτερο δοκάρι ο οποίος σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Αλευρά.

15΄λεπτό η Κορωνίδα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Μπιτζής βγήκε απέναντι από τον Μιχέλη και το πλασέ πού έκανε η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι .

20΄λεπτό Παράλληλη σέντρα του Παυλάκη από αριστερά κεφαλιά του Κρητικού ελάχιστα άουτ.

21΄λεπτό . Αναγκαστική αλλαγή για την Κορωνίδα με τον Μέγα να μπαίνει στην θέση του Παπαιωάννου.

25΄λεπτό και ο  Παπασάββας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά  , έδιωξαν οι αμυντικοί με την μπάλα να στρώνεται στον  στον Μκρτσιαν ο οποίος σούταρε αδύναμα για να μπλοκάρει ο Αλευράς.

33΄λεπτό Νέα σέντρα του Παυλάκη από αριστερά  ο Τεττέι σουτάρει στο  δοκάρι και στην επαναφορά με κεφαλιά  έστειλε την μπάλα άουτ με τον Αλευρά εξουδετερωμένο.

35΄λεπτό  ο Τεττέι με ωραία ενέργεια έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Κορωνίδας, πλάσαρε να  διώξει δύσκολα με τα πόδια ο Αλευράς .

36΄λεπτό και οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ όταν ο Κρητικός με κάθετη μπαλιά έβγαλε το Τεττέι απέναντι από τον Αλευρά και με πλασέ άνοιξε το σκορ.0-1

42΄λεπτό Δυνατό  σουτ του  Καλλέργη η μπάλα λίγο έξω από την δεξιά συμβολή των δοκών του Αλευρά.έξω από την περιοχή άουτ.

79΄λεπτό σέντρα του Κοτσοβού από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Κ.Μπάζο στο δεύτερο δοκάρι που σούταρε για να διώξουν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων .

84' λεπτό Δυνατό σουτ του Μπίτζη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο  Μιχελής .

Από την ομάδα της Κορωνίδας κορυφαίοι ήταν ο Κιοσσές , ο Στ.Μπάζος, ο Αλευράς ενώ και οι υπόλοιποι δεν υστέρησαν αφού έδωσαν τον καλύερό τους εαυτό .

Από την Κηφισιά ξεχώρισε ο σκόρερ Τεττέι και πολύ καλοί οι δύο επιθετικοί Καλέργης και Κρητικός.

Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος): Αλευράς, Κοτσοβός, Σαμαράς, Ι.Οψιμούλης, Σελλής ,Παπαιωάννου (22΄λ.τρ.Μέγας), Μπιτζής, Κιοσσές, Στ.Μπάζος, Ι.Κάλα (59΄Κ.Μπάζος), Σαλταπίδας (59΄Α.Οψιμούλης).

Α.Ε. Κηφισιά (Ν.Κούστας) : Μιχέλης, Παυλάκης, Μκριτσιάν, Εσπέρ, Παπαγγέλης, Παπασάββας, Καλλέργης ( 59’ Ζέλο), Ποζατζίδης (59΄Τζέλη), Κρητικός, Τετέι, Πρίτσας (71΄Μαγαρίτης).







1 σχόλιο:

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates