Social Icons

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ερμιονίδα-ΠΑΟ Ρούφ : Η προιστορία της αναμέτρησης .

Την ομάδα του ΠΑΟ Ρούφ θα αντιμετωπίσει η ομάδα της Ενωσης Ερμιονίδας την Κυριακή 18 Απριλίου . Υπάρχει προιστορία μεταξύ των δύο ομάδων ; Φυσικά και Οχι. Υπάρχει όμως μεταξύ του ΠΑΟ Ρούφ και της ΑΕΚ Ερμιονίδας ή ΑΕΚ Κρανιδίου μίας εκ των ομάδων που δημιουργήθηκε η Ενωση Ερμιονίδας. 

Η μοναδικές αναμετρήσεις μεταξύ της ομάδας του ΠΑΟ Ρούφ και της ΑΕΚ Κρανιδίου και ΠΑΟ Ρούφ έγιναν την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 για το περιφερειακό (όπως λεγόταν τότε) το πρωτάθλημα .

Ο πρώτος αγώνας (10η Αγωνιστική) είχε γίνει στην έδρα του ΠΑΟ Ρούφ στις 16 Νοεμβρίου 2003 . 

Ο αγώνας του δεύτερου γύρου ( 25η αγωνιστική )  στο Κρανίδι είχε γίνει στις 18 Απριλίου 2004 !!!!  ακριβώς 17 χρόνια πρίν .Δηλαδή την ίδια ημερομηνία που θα γίνει και ο αγώνας της Κυριακής .

Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 1-0 υπέρ της ΑΕΚ με τέρμα που μπήκε στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 25΄λεπτό με σκόρερ τον Λάκη Αναστασόπουλο.

Προπονητής της ομάδας τότε ήταν ο αείμνηστος Γιώργος Ιωακειμίδης ο οποίος είχε αντικαταστήσει απο τις αρχές του Φεβρουαρίου τον δικό μας Αντώνη Τζιέρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων : 

ΑΕΚ Ερμιονίδας : Λέκκας, Χατζής, Παπαδόπουλος, Αντωνόπουλος, Σαλογιάννης, Πάνου ,Δρίτσας. Αναστασόπουλος, Ι.Ζαραφωνίτης (65΄Δ.Ζαραφωνίτης), Αντουλινάκης . (70΄Σιαφαρίκας).

ΠΑΟ Ρούφ : Κουνούπας, Μπαλλής, Χατζόγλου, Μαζαράκης, Κουρναράκης (80΄Βιβλιοδέτης) ,Ευαγγελίδης, (60΄Παπαχρήστου), Ρούβαλης, Γιαννούτσος, Μπουρίκας, Αθανασιάδης , Σιαδήμας ( 46΄Τόμπρος).

Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνιζόντουσαν τότε ήταν όπως προαναφέραμε  ο Κοιλαδιώτης τερματοφύλακας Δημήτρης Λέκκας, οι Πορτοχελιώτες Δημήτρης Χατζής, Γιάννης και Δημήτρης Ζαραφωνίτης  ο Διδυμιώτης και μοναδικός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής (Ποσειδώνας Διδύμων) Αντώνης Αντωνόπουλος, οι Κρανιδιώτες Δημήτρης Σιδέρης (αναπληρωματικός τερματοφύλακας) , Πέτρος Αντουλινάκης  ο Σαλογιάννης από το Ηλιόκαστρο και τέλος ο Γιώργος Πάνου από τον Γαλατά. Μία πραγματικά Ενωση Ερμιονίδας από όλα τα τοπικά διαμερίσματα της επαρχίας Ερμιονίδας.

Επίσης κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που θυμόμαστε ήταν ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Λάκης Αναστασόπουλος, ο Μπαλτάς, ο Σιαφαρίκας ,  και ο Κατριμπούζας.  

***** Θέλω να ευχαριστήσω τον παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ερμιονίδας και σημερινό προπονητή για την πολύτιμη βοήθειά του τόσο με τις ενδεκάδες όσο και με το φωτογραφικό υλικό που μας έδωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates