Social Icons

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Η πρόταση του Καλοκαιριού 2021 είναι : Π Α Γ Ω Τ Ο Ε Π Ι Δ Α Υ Ρ Ο Σ.

Η ιδέα του “Παγωτού Epidavros”  γεννήθηκε από την ανάγκη για καλό παραδοσιακό παγωτό και την βοήθεια του Ιταλού συνεργάτη μας που μας μύησε την τέχνη του Παραδοσιακού Ιταλικού παγωτού.

Η ονομασία προήλθε από το όνομα της περιοχής, που είναι παγκόσμια γνωστό και είναι τόπος καταγωγής των ιδιοκτητών.

Όταν το 2010 παρουσιάστηκαν οι πρώτες γεύσεις παγωτού στο αρτοποιείο των ιδιοκτητών στο Λυγουριό, κανείς δεν φανταζόταν την πολύ επιτυχημένη πορεία που θα ακολουθούσε. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, οι δημιουργίες αυτές έγιναν φημισμένες σε όλη την περιοχή και συνώνυμες του εκλεκτού παγωτού.

Η εταιρεία ίδρυσε παρασκευαστήριο στην έδρα του αρτοποιείου, αλλά με την πάροδο του χρόνου, αυτός ο χώρος φάνηκε ανεπαρκής να καλύψει τις ανάγκες της συνεχώς αυξανόμενης, παραγωγής. Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν η έδρα να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο, τελευταίας τεχνολογίας και υγειονομικών προδιαγραφών, εργαστήριο παραγωγής παγωτού (και αυτό βρίσκεται στο Λυγουριό), έχοντας έτσι τη δυνατότητα μεγαλύτερης παραγωγής.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, όχι μόνο στο Λυγουριό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς επίσης και των επιχειρηματιών που την εμπιστεύθηκαν και πίστεψαν σε αυτήν.

Το “Παγωτό Epidavros” συνεχίζει την ανοδική του πορεία με γνώμονα πάντα τα αγνά υλικά και

τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής, συνεχίζοντας να κλέβει  τις εντυπώσεις και να δημιουργεί μανία για παγωτό, που αποτελεί κορυφαία απόλαυση για όλες τις εποχές!

Η Φιλοσοφία μας

Οι αρχές που διέπουν την επιχείρησή μας, είναι οι ακόλουθες:

  • Πάθος – μεράκι:

Έχουμε μεγάλη αγάπη γι΄ αυτό που κάνουμε και με αφοσίωση προσπαθούμε να γίνουμε όλο και καλύτεροι.

  • Σεβασμός:

Αντιμετωπίζουμε πελάτες και συνεργάτες με απόλυτο σεβασμό.

    • Ευθύνη:   Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι εκείνη που θα δίναμε και στα παιδιά μας.
    • Συνεχής εξέλιξη: Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας και φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε την ποικιλία των προϊόντων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μία επίσκεψη σο site της εταιρίας ΕΔΩ 

Που θα το ......απολαύσετε. Πατάτε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates