Social Icons

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια της Νίκης από τον αθλητικό χώρο.


 Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο της συζύγου του προπονητή της
Ερμιονίδας Θανάση Στάικου έχουν εξεδώσει μέχρι στιγμής ομάδες της Ε.Π.Σ.Αργολίδας , Γ΄Εθνικής και επιτροπή αγορών της ΕΠΣ Αργολίδας.


Κορωνίδα Κοιλάδας  

«Σύσσωμη η οικογένεια της Κορωνίδας Κοιλάδας νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στον προπονητή της Ένωσης Ερμιονίδας Θανάση Στάικο , για τον χαμό της αγαπημένης συζύγου του Νίκης. Καλό ταξίδι...»

Ποσειδώνας Διδύμων 

 «Ο Α.Π.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ  εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή της Ενωσης Ερμιονίδας  Θανάση Στάικου για την απώλεια της συζύγου του Νίκης η οποία  έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 37 χρόνων.

.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει…». 


Ε.Π.Σ.Αργολίδας

O Πρόεδρος, τα Μέλη, και η Ε.Δ/ Ε.Π.Σ.Αργολίδας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση  Σταϊκου για τον θάνατο της αγαπημένης του συζύγου.


Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας

Ξέρουμε για εσένα, την αγάπη σου για το ποδόσφαιρο, το ήθος σου, το πείσμα σου και μαζί με αυτά τις ικανότητες σου, που κάνουν γνωστό το Αργολικό ποδόσφαιρο περα απτά όρια του. Μαζί με αυτα όμως μάθαμε και για την Νίκη, την σύζυγο σου,και τους μεγάλους αγώνες που είχε κερδίσει..είχατε κερδίσει μαζί, μέχρι και σήμερα. Αγώνες δύσκολους, πολυ πιο σημαντικούς.
Το σύνολο των Διαιτητών της ΕΠΣ Αργολίδας είναι δίπλα σου και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια σε εσένα και την οικογένεια σου... Εκ Της Επιτροπής Διαιτησίας
ΕΠΣ Αργολίδας


Α.Ο.Ερμιονίδας (Μπάσκετ)


Ημέρα θλίψης η σημερινή για την αθλητική οικογένεια της Ερμιονίδας.
Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον προπονητή και πάνω απ όλα φίλο Θανάση Στάϊκο για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου Νίκης.
Καλή ανάπαυση να έχει.

Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους της.

Α.Ο.Κρανιδίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον
προπονητή της Ένωσης Ερμιονίδας Θανάση Στάικο για την απώλεια της συζύγου του.


Αιολικός Μυτιλήνης 


«Δυστυχώς, η Νίκη Στάϊκου βρίσκεται από τα ξημερώματα στη γειτονιά των αγγέλων. Σε τέτοιες τραγικές στιγμές τα λόγια περιττεύουν. Ο πόνος ξεχειλίζει.
Θανάση, κουράγιο!
Ειλικρινή συλλυπητήρια από όλη την οικογένεια του Αιολικού Μυτιλήνης.
Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές.»
ΑΕΠΣ Αιολικός

Ερμής Μελιγούς Ποδοσφαιρικό Τμήμα

Το Δ.Σ, οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας μας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον προπονητή της Ένωσης Ερμιονίδας Θανάση Σταικο για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου. Ο Κύριος να αναπαύσει την ψυχή της και οι άγγελοι να την συνοδεύουν πάντα.

Αγιος Ιερόθεος (Γ΄Εθνική)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οικογένεια του Θανάση Στάικου
Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ εκφράζει τη θλίψη του για το χαμό της συζύγου του προπονητή της Ένωσης Ερμιονίδας, Θανάση Στάικου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον κ. Στάικο και αυτές τις δύσκολες ώρες ο Θεός να του δίνει κουράγιο να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

Ο πρόεδρος Σώζων Λαμπριανός , ο προπονητής Δημήτριος Κρεμμύδας , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Σωματείου “Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ” Νέας Επιδαύρου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον συνδημότη και τεχνικό του φίλου και συνοδοιπόρου στο Πρωτάθλημα της Γ ΄ Εθνικής Ποδοσφαιρικού Σωματείου
Ένωση Ερμιονίδας
Θανάση Στάικο , για τον χαμό της συζύγου του Νίκης . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει,και καλό Παράδεισο.

Παναιγιάλειος Γ. Σ

Ο Παναιγιάλειος Γ. Σ. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή και καλό φίλο της ομάδας μας Θανάση Στάικο για την απώλεια της συζύγου του Νίκης, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή νικημένη απ' την επάρατη νόσο. Ο Θεός ας δίνει στον ίδιο και την οικογένεια του δύναμη και κουράγιο.

Παναρκαδικός

«Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. εκφράζει δημόσια τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Αρκά προπονητή Θανάση Στάικο για τον πρόωρο θάνατο της συζύγου του Νίκης η οποία σήμερα το πρωί σε ηλικία 38 ετών έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από ένα γενναίο αλλά άνισο αγώνα με την επάρατη νόσο. Τόσο τα μέλη της Διοίκησης του Παναρκαδικού Α.Ο. όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Τρίπολης βρίσκονται δίπλα στον πρώην προπονητή του Παναρκαδικού Θανάση Στάικο αυτή τη δύσκολη στιγμή και συμπαραστέκονται στη λύπη του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τη Νίκη και ο Θεός ας δώσει κουράγιο στην οικογένειά της για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη απώλεια και αυτό το βαρύ πένθος.».

Φωστήρας 

Το ΔΣ του Α.Π.Ο Φωστήρα εκφράζει τη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στον Θανάση Στάϊκο για τον χαμό της συζύγου του.

Σε αυτές τις θλιβερές στιγμές, ο σύλλογος μας συμπάσχει στον πόνο της οικογένειας κι εύχεται κουράγιο, υπομονή και δύναμη στον Θανάση Στάϊκο και τους οικείους του.

Καλό παράδεισο…


Α.Ε. Μυκόνου

Η διοίκηση της Α.Ε. Μυκόνου εκφράζει τη συμπαράσταση και τα θερμά της συλλυπητήρια προς τον προπονητή Θανάση Στάϊκο για την τεράστια απώλεια της αγαπημένης του συζύγου.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε τέτοιες στιγμές γίνεται οικογένεια !

Καλό παράδεισο !
Με τιμή
Το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου

Προοδευτική

Ο πρόεδρος, το ΔΣ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μετέχει με θλίψη στο βαρύ πένθος του πάνω απ' όλα ανθρώπου και προπονητή της Ερμιονίδας, Στάικου Θανάση, για το χαμό της αγαπημένης του συζύγου, Νίκης. Καλό παράδεισο. Κουράγιο και δύναμη κόουτς.

Ηλυσιακός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηλυσιακού Α.Ο. και οι φίλαθλοι, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή, Θανάση Στάικο, για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου.

Αργοναύτης Νέας Κίου

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην ομάδα της Ερμιονίδας και στον προπονητή της Θανάση Στάϊκο για την απώλεια της γυναίκας του που έφυγε τόσο νέα από την ζωή !
🕯️
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο

Χαραυγιακός

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στον Θανάση Στάικο μετά την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου. Αυτές τις ώρες τα λόγια είναι περιττά. Κόουτς κουράγιο και δύναμη'.

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης  (προπονητής Χαραυγιακού)  τόνισε στο Soccerlive : "Αυτές τις ώρες ό,τι και να πούμε δεν έχει αξία. Είναι μια δύσκολη στιγμή που συνέβη σε έναν άνθρωπο με αξίες και εξαιρετική προσωπικότητα. Πρέπει να του συμπαρασταθούμε όλοι διότι οι ώρες είναι δύσκολες. Αιωνία της η μνήμη".

Αθλητικός Όμιλος Σπετσών Μπουμπουλίνα


Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ και όλος ο Οργανισμός της ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Στάικου, για τον θάνατο της πολυαγαπημένης του συζύγου.
Πάντα δίπλα σου, καλέ μας Φίλε.

Τροιζηνιακός

Εκ μέρους της οικογένειας του ΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ,
Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τον προπονητή και φίλο του Ιστορικού συλλογου της Ενωσης Ερμιονίδας ΣΤΑΙΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ! Καλέ μας φίλε, καλό και ευλογημένο παράδεισο στην αγαπημένη σου σύζυγο ΝΙΚΗ! Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή της στην γειτονιά των αγγέλων!!

Κεραυνός Ιρίων

Ο πρόεδρος και το δ.σ. του Κεραυνού Ιρίων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Σταικου για τον αδόκητο θάνατο της συζύγου του Νίκης.

Βύζας Μεγάρων

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Βύζαντα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Θανάση Στάικο για τον απροσδόκητο χαμό της συζύγου του.
Κουράγιο και υπομονή στην οικογένεια...
Η Πρόεδρος Ο Γεν Γραμματέας
Ιωάννα Ρήγα Αντώνης Υψηλάντης


Η Σελίδα θα ανανεώνεται με όλες τις ανακοινώσεις των ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates