Social Icons

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ενωση Ερμιονίδας : Στο 93΄και να πονάει. Επτά χρόνια πρίν....Καλαμάτα -Ερμιονίδα 2-3...

 

Συμπληρώνονται σήμερα επτά χρόνια από την μεγαλειώδη εκτός έδρας νίκη πού έγινε στο

γήπεδο της Παραλίας απέναντι στην ιστορική Μαύρη Θύελλα. Ήταν η ένατη σερί νίκη της!!!! με τον Ρομπέρτο Μπολάνο στο τιμόνι της.

Η «Μπαρτσελόνα της Γ΄ Εθνικής»   που την αποκάλεσαν στην τρελή πορεία της προς τον τίτλο της Γ΄ Εθνικής και μπροστά σε 7000 περίπου φιλάθλους αν και έχανε στο πρώτο εικοσάλεπτο  από τους γηπεδούχους με 2-0 βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και μέσα σε δέκα λεπτά γύρισε το σκορ σε 2-2 χάρη σε δύο τέρματα του Παναγιώτη Συμελίδη στο 24΄και του Κώστα Βλαχόπουλου στο 30΄. 

Λίγα λεπτά αργότερα (37΄) ο διαιτητής Σελίμος από την Λακωνία αρνείται να δώσει πέναλτι στην Ερμιονίδα όταν ο Βλαχόπουλος ανατρέπεται από τον Καντούτση.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47΄) ο Πέτρος Κραβαρίτης με εκπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά του Καλατζή ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Δήμας χάνει τρομερή ευκαιρία να βάλει την Ερμιονίδα και πάλι μπροστά στο σκορ. Στο 65΄λεπτό οι γηπεδούχοι μένουν με 10 ποδοσφαιριστές όταν ο Καλογερόπουλος «βλέπει» την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 70΄τρομερή ευκαιρία για της Ερμιονίδα να σκοράρει όταν ο Ριγανάς απέκρουσε εκπληκτικά κεφαλιά του Στάικου σε κόρνερ.

Και φτάνουμε στο 93΄λεπτό όταν ο Παναγιώτης Συμελίδης με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ριγανά και τους 500 περίπου φιλάθλους της Ερμιονίδας στα ουράνια.

Οι Καλαματιανοί έχουν «παγώσει»….. μην πιστεύοντας σε αυτό που βλέπουν.  Και μόνο οι φίλαθλοι της Ερμιονίδας φωνάζουν και αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές μας.

Με αυτή την νίκη οι «κυανοκίτρινοι» της Ερμιονίδας παίρνουν διαφορά για την κατάκτηση του τίτλου με έξι βαθμούς από την γηπεδούχο ομάδα και την διαφορά της ισοβαθμίας.

Οι πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης ήταν :

Κραβαρίτης, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Ιασωνίδης, Κιοσές, Στάικος, Συμελίδης ( 90' Κέλλης ) , Κάρλος (64' Μαυρόπουλος), Δήμας, Βλαχόπουλος (81' Σχοινάς).

Η επιστροφή προς την Ερμιονίδα δεν περιγράφεται….Ένα τεράστιο κομβόι από αυτοκίνητα και το λεωφορείο της αποστολής ξεκινάει.

Σε λίγες ώρες θα αναστατωθεί όλο το Κρανίδι καθώς το λεωφορείο περνάει μέσα από την κεντρική πλατεία όπου και θα αποθεωθούν οι πρωταγωνιστές  και στην συνέχεια θα τερματίσει στην Ερμιόνη όπου θα τύχει ανάλογης υποδοχής.

 

Για να μην ξεχνάμε….





Η Εξέδρα της Ερμιονίδας 


 

 Βίντεο και φωτό της επιστροφής μέσα στο Κρανίδι


   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates