Social Icons

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Δυάδα του 2.67 στο Europa League

 

Κυριαρχούν απόψε τα ματς του Europa League στο πρόγραμμα αλλά και στα προγνωστικά

στοίχημα. «Κλικ» στη δεύτερη σε τάξη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μου έκαναν οι Ρέιντζερς. Δε βρίσκονται στη λίστα με τα πρώτα φαβορί, αλλά τους πιστεύω πολύ. Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της Γλασκώβης και στην τρίτη του, ολοκληρωμένη, σεζόν είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα. Μόνο η μαθηματική επικύρωση μένει. Μέσα στη σεζόν έχουν μόλις μια ήττα κι αυτή στον αδιάφορο θεσμό του Λιγκ Καπ στη Σκωτία. Η ομάδα του Τζέραρντ είναι αήττητη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League!

Με το πρωτάθλημα να έχει ουσιαστικά κριθεί, θεωρώ ότι η μεγάλη πρόκληση για τη σκωτσέζικη ομάδα είναι η Ευρώπη. Για να φτάσει μακριά, η αρχή πρέπει να γίνει στο Βέλγιο. Αντίπαλος στη φάση των «32» η Αντβέρπ. Οι Σκωτσέζοι μπορούν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς στο Βέλγιο.

Τη δυάδα στα προγνωστικά συμπληρώνει η νίκη της Τότεναμ. Αν και οι Λονδρέζοι δυσκολεύτηκαν στη φάση των ομίλων με Αντβέρπ και Λιντζ, πιστεύω ότι στα νοκ-άουτ παιχνίδια θα λειτουργήσουν διαφορετικά κι απόψε παίζουν με τη Βόλφσμπεργκερ στην ουδέτερη Βουδαπέστη.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates