Social Icons

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Αποκλείστηκε από την άσπρη βούλα η Κορωνίδα Κοιλάδας στο Ξυλόκαστρο.

 

Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου επικράτησε 4-2 στα πέναλτι της Κορωνίδας Κοιλάδας και

πανηγύρισε την πρόκριση στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μια ιστορική πρόκριση για τον Ηρακλή, μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς το 0-0 παράμεινε μετά τα 90 λεπτά και την παράταση.

Η Κορωνίδα για ένα ακόμα αγώνα στάθηκε άτυχη αφού έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει .Και όπως και στην Τρίπολη η μπάλα την τιμώρησε για δεύτερη φορά.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, μεγαλύτερης κατηγορίας, και  παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι και ψυχωμένοι και πήραν τη σπουδαία πρόκριση. Παρότι αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις, οι «πράσινοι» έδειξαν χαρακτήρα, είχαν πλάνο, πάθος,  καλά τρεξίματα και φυσικά, έναν σπουδαίο τερματοφύλακα, τον Ηλία Κουρούμαλη, ο οποίος έκανε τη διαφορά στη διαδικασία των πέναλτι.

Από την Κορωνίδα στην διαδικασία των πέναλτι αστόχησαν ο Σαμαράς με τον Κιοσσέ οι οποίοι κατά την διάρκεια του κανονικού αγώνα είδαν προσπάθειές τους η μπάλα να αποκρούεται από τα δοκάρια των γηπεδούχων .Εύστοχοι στα πέναλτι από την Κορωνίδα ήταν ο Μπιτζής και ο Μέγας ενώ ο Αλευράς δεν χρειάστηκε να χτυπήσει το πέμπτο αφού ο αγώνας είχε κριθεί. 

Από τους γηπεδούχους ο Κουρούμαλης  έπιασε δύο πέναλτι της Κορωνίδας, για να γίνει έτσι το πρόσωπο της πρόκρισης. Για τον Ηρακλή οι Πιλιαφάς, Μαστρογιαννόπουλος, Σκούρας και Γιώργος Διαμαντόπουλος ήταν εύστοχοι στη διαδικασία των πέναλτι. Ο μόνος που αστόχησε ήταν ο Μιχάλης Καφαντάρης, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κουρούμαλης Η., Μαστρογιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος Α., Ματθαιόπουλος, Σκούρας, Σταματούλης, Καφαντάρης Μ., Διαμαντόπουλος Γ., Γκίνι, Πιλιαφάς, Μανώλης. Έπαιξαν και οι Σιετής, Ντερβίση, Δρίτσας Π.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ: Κάλα Α., Καράι, Σαμαράς, Οψιμούλης Ι., Σελλής, Μέγας, Οψιμούλης Α., Κιοσσές, Κάλα Ι., Καμπιώτης, Μπιτζής

ΠΗΓΗ :stisentra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates