Social Icons

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Με δύο γκολ του Αιβαλιώτη και ένα του Δήμα ο Λυγκεύς κέρδισε 3-1 τις Σπέτσες.

 

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Λυγκεύς απέναντι στην ομάδα των Σπετσών στο χθεσινό

παιχνίδι  . Οι Αιβαλιώτης ( 2 ) και Δήμας (1) ήταν οι παίκτες που υπέγραψαν τα γκολ της νίκης .Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Λυγκεύς  ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, και στο 15 λεπτό ο Δήμας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ανέλαβε να την εκτέλεση ο  Αϊβαλιώτης στέλνοντας την μπάλα με δυνατό σουτ στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

 Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν σπουδαίες ευκαιρίες, αφού επιχειρούσαν με κάποια μακρινά σουτ να παραβιάσουν την εστία του Καραντζούλη.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 48ο λεπτό η ομάδα του Λυγκεύς  βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Λαμπάδας έκανε ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά πάτησε στην περιοχή και από δύσκολη γωνία σούταρε, ο τερματοφύλακας  των Σπετσών δεν απέκρουσε σταθερά και Δήμας με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Το 3-0 διαμόρφωσε ο Αϊβαλιώτης στο 65ο λεπτό μετά από ασίστ του Μουζακιώτη. Στο 75΄λεπτό οι Σπέτσες μείωσαν το σκορ με πέναλτι του Γιαννακόπουλου  .

Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα των Σπετσών  έμεινε και με δέκα παίκτες, αφού Κομπόγιωργας είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στον δεύτερο βοηθό.

Λυγκεύς : Καραντζούλης , Αποστόλου (65΄Κουγιάς), Θεοδωρόπουλος, (46΄Κ.Μαρούσης), Σ.Παπαγεωργόπουλος, Λυκομήτρος (80΄Ψύχος), Καρατντζούλης, Μουζακιώτης, Δήμς (80΄Γ.Μαρούσης), Λαμπάδας, Αιβαλιώτης, Η.Παπαγεωργόπουλος ( 54΄Κουτούζος).

Σπέτσες : Παναγόπουλος, Μπαλτάς, (58΄Ούκα), Γιαννακόπουλος, Βελλιώτης, Ζάχου, Μπίτρι, Μλάζοβ (65΄Τρέκο), Μέξης Aga (65΄Βελλιώτης), Κομπόγιωργας ,Καραζούπης (78΄Μήτσης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates