Social Icons

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Ποσειδώνας Διδύμων-Δρεπανιακός Αστέρας 1-1.

 

Ισόπαλο με 1-1 έληξε ο αγώνας του Ποσειδώνας Διδύμων με τον Δρεπανιακό Αστέρα στα

πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α1 Αργολίδας.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν στην σέντρα με πολλές σημαντικές απουσίες όπως του τιμωρημένου Δαγρέ , των  τραυματιών Σχοινά και  Μπινιάρη , του Αντωνόπουλου και από το 24΄λεπτό προστέθηκε άλλος ένας τραυματισμός του Daniel.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου  όταν η μπάλα σε προσπάθεια των παικτών του Δρεπάνου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Πλατανίτη. Το πέναλτι υπέδειξε ο διαιτητής ύστερα από υπόδειξη του δεύτερου διαιτητή Γεώργα .Στην συγκεκριμένη φάση υπάρχουν αντιδράσεις από την ομάδα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ποσειδώνα μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και στο 53΄λεπτό ο Μπροδήμας ύστερα από σσίστ του Κέλλη έκανε το 1-1.  Στο 75΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να σκοράρει όταν ο Μπροδήμας βγήκε μόνος του στην μικρή περιοχή και καθυστέρησε πιστεύοντας πώς ήταν οφσάιντ και χάνοντας μεγάλη  ευκαιρία . Στο 83΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα όταν Μπροδήμας και Κέλλης έκρυψαν την μπάλα με τον Κέλλη να βγαίνει απέναντι από τον Πιτερό και αντί να πλασάρει γύρισε την μπάλα και πάλι στον Μπροδήμα ο οποίος δεν είχε ακολουθήσει την φάση. Στο 92΄λεπτό νέα μεγάλη φάση για τον Ποσειδώνα όταν ο Μπροδήμας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του μπήκε στην περιοχή και την τελευταία στιγμή κόπηκε πριν γυρίσει την μπάλα στους Τρέσα και Κέλλη που ήταν σε θέση βολής .

Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου , Μπροδήμας , Κονδύλης Abdourahamane  , (24΄ Ε.Προσύλης), Λαζάρου ,Οικονομόπουλος, Κέλλης, Τρέσα, Σκαρπινάκης, ( 57΄Χ.Προσύλης), Πλατανίτης.

Δρεπανιακός Αστέρας : Πιτερός, Μάουρης, Δ.Γκιαούρης, Προύτζος, Γεώργας, ( 70΄Καρούζος), Μελάνης,( 90΄Μ.Γκιαούρης), Μερτζάνι, ( 70΄Κράκουλι), Μίχος, Ευσταθίου, Μανδύλης, Καζάς.(84΄Κοκκώνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates