Social Icons

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Η νέα γενιά της Ένωσης Ερμιονίδας

Η Ένωση Ερμιονίδας σε μια ομολογουμένως δύσκολη σεζόν σε ολα τα επίπεδα προσπαθεί να

δημιουργήσει μια νέα φιλοσοφία που εχει αποδειχθεί παγκοσμίως οτι σε βάθος χρόνου λειτουργεί προς όφελος κάθε συλλόγου.

Την φετινή χρονιά λοιπόν η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει στροφή σε ποδοσφαιριστες της περιοχής καθώς πάνω απο τα 2/3 του ρόστερ αποτελείται απο παίκτες της επαρχίας μας !!
Το σημαντικότερο όμως στοιχείο ειναι η παρουσία αρκετών νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται απο τις ακαδημίες του συλλόγου !!! Κάποιοι απο αυτούς προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα απ´ ευθείας απο το παιδικό τμήμα της Ένωσης Ερμιονίδας και κάποιοι επέστρεψαν στην ομάδα απο τον ΟΦ Ηλιοκάστρου όπου αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Α2 με μονοετή δανεισμό .
Σίγουρα το νεαρό της ηλικίας παραπέμπει στην δημιουργία μιας ομάδας με ενθουσιασμό και φιλοδοξίες χωρίς όμως να αγνοούμε την δυσκολία του εγχειρήματος αυτού σε επίπεδο Γ´ εθνικής .
Η στελέχωση όμως της φετινής Ενωσης Ερμιονίδας , για πρώτη φορά στην ιστορία της , με παιδιά απο τα σπλάχνα της έστω και σε αρκετά μικρή ηλικία εχει σκορπίσει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση στους φιλαθλους της ομάδας και της περιοχής γενικότερα !!!

Οι «μικροί» της ομάδας μας
(Εικόνα Αριστερά)
Απο αριστερά προς δεξιά :
Πάνω : Μαμουται Ελιντιον 15 ετών , Λαλούσης Κοσμάς 15 ετων , Μερτύρης Νικόλας 16 ετών
Κατω : Ιβανοφ Γρηγόρης 15 ετών , Φουρνάρος Νίκος 14 ετών , Δημαράκης Στέλιος 14 ετών.
Ειναι παιδιά μικρης ηλικιας χωρίς παραστάσεις σε αγωνες πρωταθλήματος που όμως διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και πολλές ικανότητες και την απαιτούμενη διάθεση για ποδοσφαιρική ανέλιξη .

Απο αριστερά προς δεξιά :
Πάνω : Σάλιου Λουσιανο 17 ετών, Λαπουση Γκριντι 17 ετών , Σκαλτσας Παναγιώτης 18 ετών
Κάτω : Δεστες Δημήτρης 17 ετών , Χαλουβας Γιάννης 18 ετών.
Νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται απο τις ακαδημιες του συλλόγου αλλα και απο τον Ατρόμητο Κρανιδιου και μαζί με τους πιο μικρους αποτελούν το μέλλον της Ένωσης Ερμιονίδας !!
Οπωσδήποτε οι απαιτήσεις της κατηγορίας δεν επιτρέπουν εύκολα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτών των παιδιών στην ομάδα όμως ειναι βέβαιο οτι αρκετοί θα παρουν το βάπτισμα του πυρός και θα δώσουν πολύτιμες βοήθειες στον μαραθώνιο ενός πρωταθλήματος !! Άλλωστε ήδη τα πρώτα δείγματα ειναι άκρως ενθαρρυντικά απο τους φιλικούς αγώνες !!
Οι μικροί μας ποδοσφαιριστες λοιπόν υπο την καθοδηγηση του προπονητή μας Θανάση Στάικου θα αποτελέσουν τη νέα γενιά της ομάδας μας με το βλέμμα στο μέλλον !! Άλλωστε το εντυπωσιακό ειναι οτι η πλειοψηφία αυτών των παιδιών είχαν τον Στάικο προπονητή και στις ακαδημιες πριν 5 χρόνια !!! Ειναι ο ίδιος άνθρωπος που καλείται να διαμορφώσει και να πλάσει αυτούς τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστες σε επίπεδο πρώτης ομάδας για μια νέα Ερμιονίδα με εντοπιότητα και ταλέντο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates