Social Icons

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Με το δεξί στην πρεμιέρα ο Ποσειδώνας.Κέρδισε τον Λυγκεύς με 4-2.

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το νέο πρωτάθλημα η ομάδα του
Ποσειδώνα αφού κέρδισε την ομάδα του Λυγκεύς με σκορ 4-2.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 2΄λεπτό δυνατό σουτ του Δήμα έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Αποστόλου .
Στο 6΄σέντρα του Μπροδήμα από δεξιά ο Σ. Παπαγεωργόπουλος έδιωξε άτσαλα την μπάλα και αυτή βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Κατσαούνη.
Στο 10΄λεπτό ΓΚΟΛ για τους γηπεδούχους με πλασέ του Τρέσα μέσα από την περιοχή. 1-0.
Στο 18΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ  του Αιβαλιώτη η μπάλα κόντραρε στον Δαγρέ και έφυγε κόρνερ.
Στο 20΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουζακιώτη έδιωξε δύσκολα στην δεξιά  του γωνία ο Αποστόλου.
Στο 24΄λεπτό σέντρα του Λαμπάδα από δεξιά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Δαγρέ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μουζακιώτης (φωτό).
Στο 29΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και "πήραν" κεφάλι στο σκορ όταν ο Μουζακιώτης με εκτέλεση φάουλ έφερε την μπάλα περίπου στο σημείο του πέναλτι , εκεί πετάχτηκε ο Σ. Παπαγεωργόπουλος και με πλασέ έκανε το 1-2.
Στο 34΄λεπτό ο Ποσειδώνας ισοφάρισε με ένα πολύ ωραίο γκολ του Κέλλη. Ο επιθετικός του Ποσειδώνα μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με ένα αριστερό σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κατσαούνη .
Στο 45΄λεπτό σέντρα του Τρέσα από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Σκαρπινάκη ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση , το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Κατσαούνης .
Στο 50΄λεπτό ο Κέλλης μπήκε στην περιοχή , απέφυγε δύο αμυντικούς και το πλασέ που έκανε έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 56΄λεπτό γκολ για τον Ποσειδώνα όταν ο Μπροδήμας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά , η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι όπου καιροφυλακτούσε ο Δαγρές και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε μπροστά τον Ποσειδώνα στο σκορ.
Στο 61΄λεπτό δυνατό σουτ του Νέζου μπλόκαρε ο Αποστόλου.
Στο 70΄λεπτό μπαλιά του Δαγρέ στον Μπροδήμα , ο αρχηγός των γηπεδούχων με σουτ έκανε το τελικό 4-2.
Στο 75΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στην μείωση του σκορ όταν δυνατό σουτ του Μπουζακιώτη έδιωξε δύσκολα ο Αποστόλου.
Στο 84΄λεπτό μακρινό σουτ του Θεοδωρόπουλου δεν ανησύχησε ο Αποστόλου.
Στο 89΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αιβαλιώτη έδιωξε δύσκολα ο Αποστόλου.
Ποσειδώνας Διδύμων (Ν.Μητροσύλλης): Αποστόλου, Μπροδήμας,( 88΄Ε.προσύλης), Κονδύλης, (76΄Χ.Προσύλης), Οικονομόπουλος, Abdourahaman, Λαζάρου, Κέλλης,Δαγρές, Σκαρπινάκης,(65΄Μπινιάρης),  Τρέσα, Πλατανίτης.
Λυγκεύς (Ν.Σωτηρόπουλος) : Κατσαούνης, Αποστόλου,(66΄Θεοδωρόπουλος),  Σ.Παπαγεωργόπουλος, Νέζος, Ψύχος, ( 46΄ Κ.Μαρούσης) Λυκομήτρος, Μουζακιώτης, Δήμας, Λαμπάδας,( 66΄ Καπετάνης) , Αιβαλιώτης, Η.Παπαγεωργόπουλος (82΄ Γ. Μαρούσης).



Περισσότερες φωτό στην ομάδα του Sport-Ermionida στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates