Social Icons

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Γ΄Εθνική : Επιστολή "φωτιά" των ομάδων του 2ου ομίλου προς την ΕΠΟ.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση οι ομάδες του 2ου ομίλου, εξαπολύουν μύδρους
κατά της ΕΠΟ, όσον αφορά τα έξοδα των συλλόγων.
Παράλληλα, τονίζουν πώς αν δεν καταβάλλει η ΕΠΟ τα έξοδα των αγώνων που θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο, εκείνοι δεν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν!
Η ανακοίνωσή τους:
“Προς: Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.)
Αγαπητοί κύριοι,
Η πρωτοφανής υγειονομική και οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα και τον κόσμο ολόκληρο, έχει πλήξει καίρια, όπως είναι φυσικό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, λόγω των πολλαπλών εξόδων λειτουργίας και διεξαγωγής των αγώνων, έχουν φθάσει στα όρια της επιβίωσής τους.
Η διοίκηση της ΕΠΟ, παρότι γνωρίζει αυτή την τραγική κατάσταση και παρά τις σχετικές εκκλήσεις πολλών ομάδων της Γ’ Εθνικής, μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν έχει λάβει κάποιο μέτρο οικονομικής ενίσχυσης ή ελάφρυνσης των συλλόγων, αλλά εξακολουθεί να μας επιβαρύνει με τις ίδιες δαπάνες, όπως π.χ. το παράβολο συμμετοχής και το κόστος έκδοσης των δελτίων των ποδοσφαιριστών, τα οποία διατηρήθηκαν στα ίδια επίπεδα με τα περυσινά!!! Λες και δεν μας χτύπησε η οικονομική κρίση, λες και δεν ζούμε καθημερινά τις συνέπειες της πανδημίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates