Social Icons

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Κορωνίδα Κοιλάδας : Πέρασαν από εργομετρικά οι ποδοσφαιριστές

Έχοντας διανύσει πέντε ημέρες σκληρών προπονήσεων η Κορωνίδα Κοιλάδας πέρασε το
Σάββατο ( 08/08) το απόγευμα  από  εργομετρικές  εξετάσεις   από τον εξειδικευμένο προπονητή φυσικής κατάστασης Μάκη Παρασκευόπουλο και την  εταιρία του SPORTSANALYSIS - Health & Fitness Science .
Οι εξετάσεις οι οποίες έγιναν με μεγάλη επιτυχία  περιείχαν πλήρη εργομετρικό-εργαστηριακό έλεγχο για την αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης-αερόβιας ικανότητας, της δύναμης, της αλτικής ικανότητας, καθώς και πλήρη μυοσκελετικό έλεγχο για τον εντοπισμό ευπάθειας τραυματισμού.
Ο Θανάσης Τσιρόπουλος και οι συνεργάτες του παίρνοντας τα τελικά αποτελέσματα θα γνωρίζουν ακριβώς ακριβώς σε ποιο τομέα, από άποψη φυσικής κατάστασης, χρειάζεται βελτίωση ο κάθε ποδοσφαιριστής.
Η ομάδα θα επανέλθει στις προπονήσεις την Δευτέρα με απογευματινή προπόνηση ενώ την Τρίτη και Τετάρτη θα υπάρχει διπλή (πρωί-απόγευμα).   Για  την Παρασκευή η ομάδα έχει προγραμματίσει να  ταξιδέψει στο Άστρος όπου θα δώσει δυνατό φιλικό παιγνίδι με την επίσης νεοφώτιστη ομάδα στην Γ΄Εθνική τον Ερμή Μελιγούς . Και οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα τον περσινό Σεπτέμβριο στο γήπεδο της Κοιλάδας όπου η Κορωνίδα είχε κερδίσει με σκορ 2-0.

Φωτορεπορτάζ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates