Social Icons

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κοιλάδας η πρώτη προπόνηση της Κορωνίδας εν όψει Γ΄Εθνικής.(Φωτό)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η «πρώτη» προπόνηση αλλά και ο αγιασμός  της Κορωνίδας
Κοιλάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Μία αγωνιστική περίοδο που θα βρει την Κορωνίδα Κοιλάδας να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής. 

Παρόντες στο γήπεδο σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο , το προπονητικό team , οι ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι οι οποίοι θα στελεχώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα για την νέα περίοδο. Από την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα μόνο δύο ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει ενώ έχουν έρθει πέντε ποδοσφαιριστές. 

Η σημερινή συνάντηση ξεκίνησε με χαιρετισμό  από τους ανθρώπους της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τσιρτσίκο ο οποίος καλωσόρισε όλα τα μέλη της Κορωνίδας και έδωσε τις καλύτερες ευχές για μία υγιή και επιτυχημένη χρονιά .
Ακολούθησε η ομιλία προς της ποδοσφαιριστές από τον επικεφαλής του προπονητικού team Θανάση Τσιρόπουλο 

Στην συνέχεια ξεκίνησε ο αγιασμός από τον Πατέρα Θεμιστοκλή στο κέντρο του γηπέδου .

Μετά και την τέλεση του αγιασμού ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας η οποία έγινε παρουσία φιλάθλων .
Η πρώτη εβδομάδα θα περιλαμβάνει απογευματινές προπονήσεις , και την επόμενη θα υπάρχουν πρωί-βράδυ όλες στο γήπεδο της Κοιλάδας.
Το Σάββατο (08/08/20)  το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί εργομετρικά  από τον ειδικό συνεργάτη και εξειδικευμένο προπονητή φυσικής καταστασης της ομαδας  κ. Μάκη Παρασκευόπουλο και την εταιρία του SPORTSANALYSIS - Health & Fitness Science.


Φωτορεπορταζ 
































 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates