Social Icons

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Ανανέωσαν Δεστές και Μερτύρης με την Ερμιονίδα.

Οι ανανεώσεις συνεχίζονται στην Ένωση Ερμιονίδας με δύο ακόμα ταλαντούχους
ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας . Ο λόγος για τον 17χρονο Δημήτρη Δεστέ και τον 16χρονο Νίκο Μερτύρη .
Και οι δύο τους της προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχαν μεγάλη αγωνιστική παρουσία με τα χρώματα της ομάδας παίζοντας σε δύσκολες έδρες όπου κρινόταν η κατηγορία για την ομάδα όπως ήταν στους εκτός έδρας με την Θύελλα Πατρών , τον Πανγυθεατικό , τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και εντός με Διαβολίτσι και Παναργειακό .
Στον αγώνα με τον Παναργειακό ο Δημήτρης Δεστές με το γκολ πού πέτυχε έγινε ο μικρότερος σκόρερ της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες , ενώ ο Νίκος Μερτύρης είναι ο μικρότερος ποδοσφαιριστής της Ερμιονίδας που έχει συμμετοχή επίσης στις εθνικές κατηγορίες.
Και οι δύο όπως προαναφέραμε έχουν ξεκινήσει από τις ομάδες υποδομής της ομάδας και στην συνέχεια δόθηκαν δανεικοί στην ομάδα του ΟΦΗ Ηλιοκάστρου όπου στέφθηκαν πρωταθλητές στην Α2 Α   ργολίδας .
Ο Δημήτρης Δεστές την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε δοθεί δανεικός στην Κορωνίδα Κοιλάδας και τον Ιανουάριο επέστρεψε και πάλι στην Ένωση Ερμιονίδας .
Το δελτίο Τύπου της Ερμιονίδας  

«Ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νικόλαο Μερτύρη και Δημήτριο Δεστέ. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας μας.
Τους ευχόμαστε καλή αρχή και μία υγιή και επιτυχημένη χρόνια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates