Social Icons

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Αργειακός Έσπερος B.C.: Ανακοίνωσε Υπέυθυνο γραφείου Τύπου και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Λίγες ημέρες μετά την συνένωση των δύο συλλόγων, του Αργειακού Εσπέρου και της Α.Ο.
Ακαδημίας Άργους, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με δύο πολύτιμους ανθρώπους, οι οποίοι είναι γνωστοί για την εξαιρετική δουλειά τους και την αγάπη τους για τον αθλητισμό.

Στις τάξεις του Αργειακός 'Εσπερος B.C εντάσσονται από σήμερα ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Γιάννης Ηλίας (Giannis Ilias) και η Μάγδα Πέππα Magda Peppa, οι οποίοι θα αναλάβουν κομβικές θέσεις στο σύλλογό μας, σχετικά με την οργάνωση και την ανάπτυξή του.
Γνωστοί και οι δύο από την πολυετή ενασχόλησή τους με την ομάδα του Διομήδη Άργους Handball, με σημαντική παρακαταθήκη στην ανάπτυξη του χαντμπολικού συλλόγου, αλλά και με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του αθλητισμού, έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και να οδηγήσουμε τον Αργειακό Έσπερο B.C. σε μεγαλύτερο επίπεδο.
Ο Γιάννης Ηλίας αναλαμβάνει από σήμερα το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας, τη διαχείριση των social media και του digital marketing και βεβαίως ορίζεται ως ο υπεύθυνος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος των παικτών μας. Η τριπλή αυτή ιδιότητα αναβαθμίζει στο μέγιστο την ομάδα μας, καθώς πρόκειται για έναν εμπειρότατο επιστήμονα, αλλά και έναν εφευρετικότατο άνθρωπο στον τομέα των social media και της εκτέλεσης διαφόρων projects, που θα βοηθήσουν κατά πολύ την προσπάθειά μας και τους νέους μας στόχους.
Η Μάγδα Πέππα αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις και ορίζεται ως υπεύθυνη ανάπτυξης της ομάδας. Έχοντας στο ενεργητικό της για δέκα περίπου χρόνια τη διαχείριση των τμημάτων υποδομής του Διομήδη Άργους Handball, αποτελεί έναν σημαντικό άνθρωπο στην προώθηση του αθλήματός μας, καθώς και στον σχεδιασμό διαφόρων αθλητικών events, που θα ενισχύσουν την εικόνα και τη λειτουργία της ομάδας μας.
Στο νέο ξεκίνημα του Αργειακού Εσπέρου B.C. κατορθώσαμε και φέραμε δίπλα μας τους δύο αυτούς κορυφαίους ανθρώπους και εξαιρετικούς φίλους. Μας κατέθεσαν ήδη τις σκέψεις και τα projects τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020 – 2021 και είμαστε, εκτός από ενθουσιασμένοι, σίγουροι ότι θα αναβαθμίσουν με την προσωπική και ομαδική τους δουλειά, αυτό το νέο μας εγχείρημα.
Τους ευχαριστούμε θερμά και τους δύο και τους καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Αργειακού Εσπέρου B.C..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates