Social Icons

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωσε την απόκτηση έξι νεαρών ποδοσφαιριστών ο Παναργειακός.



Ο Παναργειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση έξι νέων ποδοσφαιριστών από την ευρύτερη περιοχή του Άργους . Η διοίκηση ακολουθώντας ένα πλάνο από την αρχή που αποσκοπούσε στο να έρθουν στην ομάδα νεαροί -ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές (αρκετοί είναι μέλη της μικτής Αργολίδας) και μαζί με τους δέκα που ανανέωσαν θα στελεχώσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας.
Από σήμερα αποτελούν μέλη της οικογένειας του Παναργειακού οι ποδοσφαιριστές Μπελερής Βασίλης (τερματοφύλακας 17 ετών) ,Διαβολής Στέλιος (αμυντικό χαφ,17 ετών),Θεοδοσιάδης Γιάννης (επιθετικός, 17 χρονών), Μαρούδης Φώτης (αμυντικός ,20 ετών), Καλιάτσης Βασίλης (αμυντικός,17 ετών), Αργυρόπουλος Δημήτρης (αμυντικό χαφ ,17 ετών).
Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν.
Μπελερής Βασίλης (τερματοφύλακας 17 ετών)  από τον Αριστέα. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 12 αγώνες σκοράροντας μία φορά !!!.


Διαβολής Στέλιος (αμυντικό χαφ,17 ετών) από Ηρακλή Καρυάς . Από το καλοκαίρι του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2020 αγωνιζόταν στον Αριστέα έχοντας οκτώ  συμμετοχές και ένα γκολ και από τις αρχές του Φεβρουαρίου τέσσερεις συμμετοχές.


Θεοδοσιάδης Γιάννης (επιθετικός, 17 χρονών), από τον Ηρακλή Καρυάς . Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο σε 19 αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας  και πέτυχε εννέα τέρματα .

Μαρούδης Φώτης (αμυντικός ,20 ετών) από την Θύελλα Μαλανδρενίου . Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε σε 13 αγώνες πρωταθλήματος σκοράροντας μία φορά.


Καλιάτσης Βασίλης (αμυντικός,17 ετών) από την ομάδα του Πρωτέα. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε 15 συμμετοχές και ένα γκολ.


Αργυρόπουλος Δημήτρης (αμυντικό χαφ ,17 ετών) από την ομάδα του Πανασιναικού . Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε 8 συμμετοχές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates