Social Icons

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Η Αρκαδία υποκλίνεται στον Θανάση Στάικο.-"Θανάση, φάνηκες πιο Παναρκαδικός από τους Παναρκαδικούς" ......

Μπορεί εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο Θανάσης Στάικος να είναι ο νέος προπονητής της
Ερμιονίδας  όμως οι συνεργάτες του στον Παναρκαδικό όπως είναι ο ο βοηθός προπονητή του "τριφυλλιού" Παναγιώτης Παναγούλιας  αλλά και τα ΜΜΕ ενημέρωσης της Αρκαδίας όπως είναι το arcadiaportal.gr και το contraepithesi.gr  ασχολούνται με την δουλειά που πρόσφερε στην ιστορική ομάδα του Παναρκαδικού τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο . 

Το contraepithesi.gr φιλοξενεί δηλώσεις του ανθρώπου που βρισκόταν δίπλα στον Θανάση Στάικο τον Βοηθό του τον Παναγιώτη Παναγούλια . Διαβάστε τι δήλωσε ο συγκεκριμένος ΚΥΡΙΟΣ ( με όλη την σημασία της λέξης) .
Ένα ιδιαίτερο μήνυμα το οποίο απευθύνεται πρωταρχικά στον πρώην τεχνικό των «πρασίνων» Θανάση Στάικο και κατ’ επέκταση σχολιάζει την κατάσταση που «ταλαιπώρησε» το σύλλογο το τελευταίο διάστημα αφήνοντας αιχμές και για την «πολυσυζητημένη» καθυστέρηση ανάδειξης νέας διοίκησης (και που όλοι οι φίλοι του «τριφυλλιού» ελπίζουν να έχει τελειώσει θετικά την προσεχή Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση).
Χαρακτηριστικά τα όσα έγραψε ο Παναγιώτης Παναγούλιας στην ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ως εξής:
«Ένα χρόνο πριν, έψαξες και με βρήκες και τίμησες το πρόσωπό μου με την πρότασή σου, να σταθώ δίπλα σου ως Βοηθός Προπονητή στην ιστορική αυτή ομάδα του Παναρκαδικού.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα απέδειξε με τη βαθμολογική της θέση, την καθημερινή δουλειά που γινόταν στο γήπεδο, σ ‘ ένα ιδιαίτερο απαιτητικό πρωτάθλημα αυτό της Γ’ Εθνικής.
Μέρα με τη μέρα που περνούσα δίπλα σου, καταλάβαινα ότι είχα να κάνω μ έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει αφιερώνοντας πολύ χρόνο εντός και εκτός γηπέδου.
Εκεί που η ομάδα βρήκε την αγωνιστική της ταυτότητα έχοντας τη συνταγή για μια νέα χρονιά με μεγάλες προσδοκίες, με έναν από τους καλύτερους προπονητές, φτάσαμε πίσω στο σημείο μηδέν.
Λυπάμαι, γιατί το σύνδρομο της οικογενειοκρατίας χτύπησε πάλι την πόρτα του Παναρκαδικού…… Ας ελπίσουμε αυτό να μην βγει εις βάρος της ομάδας.
Θανάση, φάνηκες πιο Παναρκαδικός από τους Παναρκαδικούς και πάλεψες για την ομάδα μέχρι τέλος, βάζοντας πρώτα το συναίσθημα από το επαγγελματικό σου συμφέρον.
Σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ που κοντά σου έμαθα πολλά πράγματά αλλά το σημαντικότερο κέρδισα έναν φίλο δυνατό με αρχές και αξίες.
Καλή συνέχεια στη νέα σου ομάδα!!!
Η επαγγελματική σου επιτυχία είναι βέβαιη!!!
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Υγεία σ’ εσένα και την οικογένειά σου!!!».

Επίσης το Arcadiaportal έχει και αυτό ένα αφιέρωμα στον Θανάση Στάικο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates