Social Icons

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Αξια Πρωταθλήτρια της Ε.Π.Σ.Αργολίδας 2019-2020 η Κορωνίδα Κοιλάδας.

«Είμαστε πια πρωταθλητές έρχονται άλλες εποχές» ετοιμάζονται να φωνάξουν στην
Κοιλάδα ύστερα από την απρόσμενη διακοπή του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Αργολίδας . Μία διακοπή πού οφείλετε λόγω του Κορωναιού και βρίσκει την ομάδα της Κορωνίδας στην κορυφή του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου .
Για να ξεκινήσουν τα πανηγύρια στην Κοιλάδα αναμένεται και η τυπική επικύρωση της βαθμολογίας από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς .
Η ομάδα της Κορωνίδας μέχρι την 21η αγωνιστική που σταμάτησε το πρωτάθλημα είχε στο ενεργητικό της 19 νίκες και δύο ισοπαλίες  και 59 βαθμούς έναντι 44 του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου .


Η ¨κυανόλευκοι¨της Κοιλάδας στην φετινή αγωνιστική περίοδο έχει τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων στην επίθεση σε όλη την Πελοπόννησο με 72 τέρματα  αλλά και την τρίτη  καλύτερη άμυνα σε παθητικό με 10 τέρματα .
Οσο αφορά την επίθεση βρίσκεται στην ένατη θέση σε όλες της Ε.Π.Σ.της Ελληνικής επικράτειας 
Μέχρι την 21η αγωνιστική που σταμάτησε το πρωτάθλημα η Κορωνίδα είχε 19 νίκες και δύο ισοπαλίες . 
Επίσης η ομάδα η Κορωνίδας έχει προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας στον οποίο θα αντιμετωπίσει τον Παναργειακό , ένας αγώνας που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πραγματοποιηθεί. 
Για να φτάσει στον τελικό κέρδισε στον προημιτελικό την ομάδα του Ναύπλιο 2017 με 2-1 στην παράταση . Την χρονική στιγμή που πραγματοποιήθηκε ο αγώνας η ομάδα του Ναυπλίου βρισκόταν στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής . 

Για να φτάσει η ομάδα της Κορωνίδας σε αυτές τις επιτυχίες είχε μία στιβαρή διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τσιρτσίκο . Το υπόλοιπο συμβούλιο απάρτιζαν οι : Αντιπρόεδρος – Γεωργόπουλος Γιώργος ,Γεν. Γραμματέας – Μέλλος Γιώργος, Ταμίας – Φλωρής Κώστας ,Γενικός Έφορος – Πιτσάς Νίκος ,Μέλος – Ρουκουλές Δημήτρης (Φασιλής Κώστας.) ,Μέλος – Κουλεντιανός Δημήτρης ,Μέλος – Αργυρόπουλος Βασίλης ,Μέλος – Βοριάς Κώστας ,Αν. Μέλος – Ελένης Νίκος ,Αν. Μέλος – Παπαγεωργίου Γιώργος, Αν. Μέλος – Αγρίμης Παντελής .
Γενικός αρχηγός της ομάδας ήταν ο Παναγιώτης Ηλιού ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2014- 2015 όταν η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο Αργολίδας ήταν πρόεδρος στην ομάδα με προπονητή τον Θανάση Τσιρόπουλο.


Αξίζει να σημειωθεί πως τίποτα απ όλα αυτά δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα , αν η ομάδα δεν είχε την αμέριστη στήριξη (οικονομική και μη) της οικογένειας του Γεωργίου Λιβανού. Μια οικογένεια με τεράστια οικονομική επιφάνεια που έχει σταθεί δίπλα στο χωριό και την ομάδα της Κορωνίδας σε ότι κι αν της ζητήθηκε. Οι άνθρωποι της ομάδας διαχρονικά , δεν έχαναν ποτέ την ευκαιρία να ευχαριστούν δημόσια και να αναγνωρίζουν την προσφορά της οικογένειας Λιβανού στην ομάδα , μιας και αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή γι αυτούς η εμπιστοσύνη της και η οικονομική της προσφορά προς το σωματείο. Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό , μιας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι καθώς ο τίτλος της ομάδας συμπίπτει με την ονομασία του νησιού που έχει στην ιδιοκτησία της η οικογένεια Λιβανού στην Κοιλάδα. Το όνομα αυτής , ΚΟΡΩΝΙΣ !



Πάμε να γνωρίσουμε τους φετινούς πρωταγωνιστές της Κορωνίδας οι οποίοι έφεραν τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας 

Προπονητής : Θανάσης Τσιρόπουλος

Στον πάγκο για την ομάδα της Κορωνίδας βρίσκεται ο 56χρονος προπονητής Θανάσης Τσιρόπουλος . Ένας προπονητής με τεράστια εμπειρία τόσο σε τοπικό αλλά και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής . Εχει  διατελέσει προπονητής στον Ατρόμητο Αχαΐας, Παναργειακό , στους Νέους Παναχαϊκής  , στον Πανιώνιο/Αχιλλέα Αχαΐας στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και βοηθός προπονητή στον ΠΑΟ Βάρδας. 

Βοηθός προπονητή : 


1. Δημήτρης Κούσης 

Βοηθός του Θανάση Τσιρόπουλου από την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι ο Δημήτρης Κούσης . Ξεκίνησε την προπονητική από την ομάδα του Ατρόμητου Κρανιδίου .
Είναι 38 ετών και το μέλλον είναι δικό του .Επίσης ο Δημήτρης Κούσης είναι και ο προπονητής στις ομάδες υποδομής της ομάδας .

2. Γκίκας Σάββας

Στο προπονητικό τιμ ανήκει και ο Σάββας Γκίκας  . Είναι η ψυχή της ομάδας της Κορωνίδας για πάρα πολλά χρόνια  . Εκτός από την πρώτη ομάδα βρίσκεται και στις ομάδες υποδομής.


Τερματοφύλακες:


1.Αλευράς Αργύρης

Ο Αργύρης Αλευράς είναι 32 ετών ( 1986) και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αναγέννησης Ιεράπετρας , τον Ατσαλένιο, τον Ο.Φ.Ιεράπετρας ( Γ΄, Δ΄Εθνική) , τον Α.Ο.Σ.Κουτσουρά  , στους Αγίους Δέκα ομάδα της Κέρκυρας, και στην Ένωση Ερμιονίδας. Την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί και στους 23 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου έχοντας δεχτεί 10 τέρματα.

2.Διαμαντής Δημήτρης 
Ο Δημήτρης Διαμαντής είναι 26 ετών και έχει αγωνιστεί σε Ένωση Ερμιονίδας και Πορτοχελιακό .Αγωνίστηκε σε ένα αγώνα πρωταθλήματος χωρίς να δεχτεί γκολ.
Αμυντικοί : 


3.Παπασταύρου Θεοφάνης


Ο Φάνης Παπασταύρου είναι 26 ετών (1994) και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ένωση Ερμιονίδας (Γ΄Εθνική) , Πορτοχελιακό, Αριστείων Λυγουριού . Αγωνίστηκε σε 22 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου  σκοράροντας μία φορά.

4.Σελλής Γεώργιος

Ο Γιώργος Σελλής είναι 30 ετών με μεγάλη εμπειρία στην Γ΄Εθνική με τον Ερμή Κιβερίου και με την Ενωση Λέρνας . Έχει αγωνιστεί και στον Παναυπλιακό . Την φετινή αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα της Κορωνίδας αγωνίστηκε σε 24 αγώνες  πρωταθλήματος και κυπέλλου πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα .


5. Λάμπρου Ιωάννης


Ο Γιάννης Λάμπρου είναι 30 χρονών . Γέννημα-θρέμμα της Κορωνίδας. Στο φετινό πρωτάθλημα είχε συμμετοχή σε εννέα αγώνες.

6. Abdourahamane Daniel


Ο Abdourahamane Daniel είναι 35 χρονών και στην Κορωνίδα βρίσκεται για τρίτη συνεχή αγωνιστική περίοδο . Την φετινή περίοδο έχει αγωνιστεί σε 14 αγώνες σε αγώνες  πρωταθλήματος και κυπέλλου.

7. Μπούκουρης Ιωάννης 


Ο Γιάννης Μπούκουρης είναι 19 ετών γέννημα-θρέμμα της ομάδας . Εκτός από την Κορωνίδα έχει αγωνιστεί και στον Πορτοχελιακό. Στον πρώτο γύρο έχει μία συμμετοχή .


8. Τζιέρης Αργύρης



Ο Αργύρης Τζιέρης είναι 29 ετών και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ερμή Ερμιόνης στην Ερμιονίδα 2012 , στον Ερμή Κιβερίου , την Προοδευτική , στην Ενωση Ερμιονίδας (αρχηγός-Γ΄Εθνική ). Στην  φετινή περίοδο  σε αγώνες  πρωταθλήματος και κυπέλλου μετράει 24 συμμετοχές και 3  γκολ. 

9. Σαμαράς Παντελής 


Ο Παντελής Σαμαράς είναι 27 ετών με μεγάλη εμπειρία σε Γ΄Εθνική ( Ένωση Ερμιονίδας -Παλαιοχώρα Χανίων ) και football league ( Ένωση Ερμιονίδας).  Στην  φετινή περίοδο  μετράει 24 συμμετοχές και τρία  γκολ σε αγώνες  πρωταθλήματος και κυπέλλου.  

10.Φλωρής Βασίλειος

Ο Βασίλης Φλωρής προέρχεται και αυτός από τα σπλάχνα της ομάδας . Είναι 17 ετών με δύο συμμετοχές στον πρώτο γύρο .

11.Καρανάσιος Λάμπρος


Ο Λάμπρος είναι 21 ετών (25/2/98) και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου αλλά και της άμυνας.

Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Φ. Σ. Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας. Έχει περάσει επίσης από Παναργειακό , ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου  ,Αστέρα  Δρέπανου και την Κ20 της Ερμιονίδας στην Β Εθνική. Στην  φετινή περίοδο  μετράει 12 συμμετοχές σε αγώνες  πρωταθλήματος και κυπέλλου . 
Μέσοι

12. Μέγας Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης είναι 32 ετών (1988) γέννημα -θρέμμα της Κορωνίδας . Είναι η μοναδική φανέλα που έχει φορέσει στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία . Έχει αγωνιστεί με την Κορωνίδα πάνω από 300 συμμετοχές και έχει κατακτήσει ένα κύπελλο .  Στην  φετινή περίοδο  μετράει 18 συμμετοχές σε αγώνες  πρωταθλήματος και κυπέλλου έχοντας πετύχει ι ένα  γκολ. 

13. Λυτρίβης Δημήτρης

Ο Δημήτρης είναι 38 ετών αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου . Την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε με το ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 Αργολίδας .Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κόρινθο 2006 ( πρωταθλητής ) στον Παναυπλιακό στον Αστέρα Μπόρσια κλπ . Στην  φετινή περίοδο  μετράει 1 συμμετοχή . 

14. Ελένης Βασίλειος

Από τα ανερχόμενα ταλέντα της Κορωνίδας ο Βασίλης . Είναι 18 ετών και έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ομάδας . Τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ατρόμητου Κρανιδίου . Στην  φετινή περίοδο  μετράει 21 συμμετοχές  σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου

15. Δεστές Δημήτρης 
Ο Δημήτρης αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με την Κορωνίδα όπου τον Δεκέμβριο αποχώρησε για την Ενωση Ερμιονίδας . Με τα χρώματα της Κορωνίδας αγωνίστηκε σένα ένα αγώνα . 

16. Παπαιωάννου Ανδρέας 

Ο Ανδρέας Παπαϊωάννου είναι 29 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο . Τεράστια εμπειρία από τις συμμετοχές του στην Γ΄Εθνική . Ένα από τα πολύτιμα εργαλεία στην φαρέτρα του Θανάση Τσιρόπουλου . Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Παναργειακού και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα όπου και διετέλεσε αρχηγός της . Επόμενη ποδοσφαιρικοί σταθμοί η Ένωση Μηδέας, ο Παναυπλιακός, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου η Ένωση Ερμιονίδας και ο Ερμής Κιβερίου . Στην  φετινή περίοδο  μετράει 23 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου και επτά γκολ. 


17. Μπάζος Κώστας 

Ο Κώστας είναι 20 ετών και προέρχεται και αυτός από τα σπλάχνα της Κορωνίδας . Εκτός από την Κορωνίδα έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Κρανιδίου και στον Πορτοχελιακό  Την φετινή περίοδο  αγωνίστηκε  σε  15 αγώνες  πρωταθλήματος .

Επιθετικοί 


18. Παύλου Σταύρος

Άλλος ένας νεαρός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του Θανάση Τσιρόπουλου είναι ο Σταύρος Παύλου  . Είναι 18 ετών (2002) και έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πορτοχελιακό . Στην συνέχεια μετακόμισε στην Ενωση Ερμιονίδας όπου αγωνίστηκε στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019 σε έξι παιγνίδια στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής .Την φετινή περίοδο  αγωνίστηκε  σε  10  αγώνες  πρωταθλήματος .


19. Μπιτζής Παναγιώτης 

Το βαρύ πυροβολικό της Κορωνίδας Κοιλάδας . Είναι μόλις 25 ετών (1995) και έχει μία τρελή επαφή με τα δίχτυα .Έχει αγωνιστεί πάνω από 200 αγώνες των πρωταθλημάτων της Αργολίδας και έχει πετύχει 80 τέρματα . Την τελευταία αγωνιστική περίοδο πριν μετακομίσει στην Κορωνίδα αγωνιζόταν  με τα χρώματα της Ένωσης Λέρνας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής όπου και πέτυχε επτά γκολ.  Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Sports Club στο Αργος. Επόμενοι ποδοσφαιρικοί του σταθμοί ο Α.Ο.Σχινοχωρίου, ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου , ο Ερμής Κιβερίου και η Ενωση Λέρνας .Την φετινή περίοδο  αγωνίστηκε  σε  23  αγώνες  πρωταθλήματος και κυπέλλου πετυχαίνοντας  28 γκολ  .

20. Μπάζος Σταύρος

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα της Κορωνίδας . Ο Σταύρος Μπάζος . Είναι 22 ετών και εκτός από την Κορωνίδα έχει αγωνιστεί στον Αριστείωνα Λυγουριού . Έχει αγωνιστεί σε 170 αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αργολίδας και έχει πετύχει περίπου 40 γκολ. Την φετινή περίοδο  αγωνίστηκε  σε  22  αγώνες  πρωταθλήματος και κυπέλλου πετυχαίνοντας  7 γκολ .

21. Τριμπόνιας Γεώργιος

Μία από τις χειμερινές μεταγραφές η οποία έκανε αίσθηση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου . Άφησε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής όπου αγωνιζόταν τα 4,5 τελευταία χρόνια με τα χρώματα της Ένωσής Ερμιονίδας στην οποία ήταν και αρχηγός  . Ο λόγος για τον 28χρονο επιθετικό Γιώργο Τριμπόνια . Με την Ερμιονίδα είχε στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής πάνω από 100 συμμετοχές και 20 γκολ. Εκτός από την Ερμιονίδα έχει αγωνιστεί στην Ενωση Μηδέας  τον Παναργειακό και τον Παναρκαδικό. Την φετινή περίοδο  αγωνίστηκε  σε  10  αγώνες  πρωταθλήματος και κυπέλλου πετυχαίνοντας επτά  γκολ .

22. Γιαννακόπουλος Γιάννης 

Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος προέρχεται και αυτός από τις ακαδημίες της ομάδας της Κορωνίδας . Είναι 28 ετών (1992) και αγωνίζεται στην επίθεση . Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετακόμισε στην ομάδα των Σπετσών . Έβαλε και αυτός ένα λιθαράκι στην φετινή πορεία της Κορωνίδας έχοντας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος 13 συμμετοχές. 

23.Καμπιώτης Αγγελος
Ο Άγγελος Καμπιώτης είναι 28 ετών (1992) και αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός . Ξεκίνησε την καριέρα του από την Έξω Παναγίτσα στην Χαλκίδα και στα 18 του όταν πέρασε Κομοτηνή για σπουδές το 2010 συνέχισε στην Δόξα Ν. Σιδηροχωριου. Μετά 2 χρόνια, συνέχισε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος στην Δ’ εθνική και ακολούθησε ο Έβρος Σουφλίου στην Γ’ Εθνική, όπου η ομάδα τερμάτισε πέμπτη και ο ίδιος ήταν τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ονομάστηκε Μαραντόνα του Έβρου μετά μια προσπάθεια αλα … Μαραντόνα με τον Πανσερραικό. Στο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας έχει αγωνιστεί στην Ένωση Λέρνας .Την φετινή περίοδο  αγωνίστηκε  σε  23  αγώνες  πρωταθλήματος και κυπέλλου πετυχαίνοντας  15 γκολ .


Η Κορωνίδα Κοιλάδας σε αριθμούς : 

Σκόρερς


Μία ενδεκάδα σκόρερ έχει η ομάδα της Κορωνίδας με τον Παναγιώτη Μπιτζή να απολαμβάνει την κορυφή τόσο στους πρώτους σκόρερ της ομάδας αλλά και του φετινού πρωταθλήματος με 26 γκολ


1. Μπιτζής Παναγιώτης 28
2. Καμπιώτης Αγγελος15
3. Παπαιωάννου Ανδρέας7
4. Τριμπόνιας Γεώργιος7
5. Μπάζος Σταύρος 7
6. Σελλής Γιώργος4
7. Σαμαράς Παντελής 3
8. Τζιέρης Ανάργυρος3
9. Ελένης Βασίλειος1
10. Μέγας Παναγιώτης1
11. Παπασταύρου Θεοφάνης 1




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates