Social Icons

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Τέλος ο Ηλιού και τυπικά απ την Κορωνίδα Κοιλάδας .

Την αποχώρησή του από την ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας ανακοίνωσε αργά το
απόγευμα της Πέμπτης ο γενικός αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Ηλιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .
Η ανακοίνωση έγινε τώρα που ανακοινώθηκε και η τυπική  λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και με την ομάδα της Κορωνίδας να περιμένει την επικύρωση της βαθμολογίας για να πανηγυρίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της .Είναι  μία αποχώρηση η οποία είχε γίνει άτυπα με την είσοδο του 2020 . 


Η ανάρτηση του Παναγιώτη Ηλιού 


Και κάπως έτσι , με τις χθεσινές ανακοινώσεις της ΕΠΟ , τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου έλαβαν πανελλαδικά και τυπικά πρόωρα τέλος , λόγω της πανδημίας που χτύπησε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη.

(θεωρώ την απόφαση αυτή λογική , απόφαση ευθύνης για το καλό της δημόσιας υγείας)
Αυτή η απόφαση λοιπόν , βρίσκει την ομάδα του χωριού μου , τον Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας , πρωταθλήτρια ομάδα της Αργολίδας με 15 βαθμούς διαφορά απ τη δεύτερη ομάδα και στον τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας.
Αυτό συνεπάγεται με την άνοδο της ομάδας την Γ Εθνική Κατηγορία της χώρας , για πρώτη φορά στην ιστορία της..!
Τι να πρωτοπείς , να θυμηθείς , να νιώσεις.. ;
Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σ όλα τα μέλη της διοίκησης και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Δημήτρη Τσιρτσίκο για την εμπιστοσύνη να έχω αυτά τα σχεδόν δυο χρόνια στα χέρια μου το τιμόνι του αγωνιστικού τμήματος... στον άμεσο συνεργάτη και εκλεκτό φίλο Θανάση Τσιρόπουλο γι αυτά τα σχεδόν 4 χρόνια της εξαιρετικής συνεργασίας μας...
Επίσης στο βοηθό προπονητή και προπονητή της Ακαδημίας μας Δημήτρη Κούση , που χτίσαμε από το μηδέν κάτι καινούριο και μεγάλο , μ όλα τα φόντα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο και να προσφέρει έργο στα παιδιά της Κορωνίδας...
Στον φροντιστή και πανταχού παρόν Σάββα Γκίκα...
Στον κόσμο , που στήριξε αυτή την προσπάθεια με το παραπάνω...
Μια ιδιαίτερη αναφορά στον αδελφικό μου φίλο και Αντιπρόεδρο της ομάδας μας φέτος Γιώργο Γεωργόπουλο , για την αποδοχή της πρότασης μου να είναι μέλος αυτής της προσπάθειας αυτή τη σεζόν...
Φυσικά για το τέλος άφησα τους αληθινούς πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας , που δεν είναι άλλοι απ τους ποδοσφαιριστές..!!
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ όλους σας λοιπόν για την επιτυχία , την προσπάθεια , τη συνεργασία , την ανοχή σας και μια μεγαλύτερη ακόμα ΣΥΓΝΩΜΗ για τα οποία λάθη και παραλήψεις μου.
Κάπου εδώ λοιπόν , ΚΛΕΙΝΕΙ οριστικά για μένα ένας κύκλος. Ένα κεφάλαιο σχεδόν 6 ετών με ατελείωτο τρέξιμο , άγχος , χαρά , λύπη , θυμό , πανηγύρια , συγκινήσεις , σωστά και λάθη.
Νιώθω ευγνώμων γι αυτά που έζησα όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι πραγματικά που αφήνω την ομάδα τη στιγμή που σημειώνει τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της !
6 χρόνια (2 ως πρόεδρος + 2 ως γενικός αρχηγός), 2 ή 3 τίτλοι, +1 κλεμμένο. ΝΟΤ BAD!
Πάντα θα λειτουργώ όπως κι όσο μπορώ ως αρωγός της όποιας σοβαρής προσπάθειας για την ανάδειξη κι εξέλιξη της Κορωνίδας.

Υ.Γ. Εύχομαι από καρδιάς το καλύτερο δυνατό στη Γ’ Εθνική κι ελπίζω η τύχη να είναι παρών προσεχώς , στην κλήρωση ανάδειξης του Κυπελλούχου Αργολίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates