Social Icons

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Δελτίο τύπου του Δήμου Ερμιονίδας σχετικά με δράσεις στον καταυλισμό Ρομά

Η αναλυτική και πληρέστατη ενημέρωση των δημοτών και των πολιτών της Ερμιονίδας
αποτελεί βασικό μας μέλημα και πάγια δέσμευσή μας.
Σχετικά με το ποσό που έλαβε ο Δήμος μας για την εφαρμογή μέτρων στον καταυλισμό των Ρομά, οφείλουμε και πρέπει να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την αποφυγή αναληθών εντυπώσεων και στρεβλών συμπερασμάτων.
Συγκεκριμένα λοιπόν, όπως έχουμε δηλώσει, καθαρίστηκαν όλες οι πιθανές εστίες μόλυνσης γύρω από τον καταυλισμό, αλλά και η ευρύτερη περιοχή από πολλούς τόνους διαφόρων υλικών και αντικειμένων. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ 



ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Το μηχάνημα έργου βρισκόταν στην περιοχή αυτή από τις 03.04.2020 έως τις 09.04.2020. Παράλληλα, τις ίδιες ημέρες μοιράστηκαν στους διαμένοντες στον καταυλισμό μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένου νερού.
Πιστοποιημένη εταιρεία απολύμανσης σχεδίασε πρόγραμμα 7 απολυμάνσεων του καταυλισμού εκ των οποίων οι 3 έχουν ήδη υλοποιηθεί.
Στις 23.04.2020 διανεμήθηκαν τρόφιμα (γάλατα, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, φρυγανιές, ελαιόλαδο, ζάχαρη, καφές), χαρτί υγείας και νέα ποσότητα εμφιαλωμένων νερών.
Διευκρινιστικά, αναφέρουμε ότι όλο το χρηματικό ποσό, που παρέλαβε ο Δήμος μας για την συγκεκριμένη δράση, θα δαπανηθεί με σωστό προγραμματισμό και μέχρις ολικής εξάντλησής του για το σκοπό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates