Social Icons

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Ερμιονίδα, ο ευλογημένος τόπος, ο στολισμένος με τις ομορφιές του Θεού

Αυτή είναι η έκπληξη που σας υποσχεθήκαμε...

Το βίντεο αυτό, το αφιερώνουμε στην Ερμιονίδα, στον υπέροχο λαό της και στους φίλους του τόπου μας στην Ελλάδα και στον κόσμο...
Το βίντεο αυτό, είναι η καλύτερη απάντηση σε εκείνους που λόγω των εξελίξεων, βρήκαν την "ευκαιρία" να μας συκοφαντήσουν και να μας δυσφημίσουν.
Απο αυτή την "περιπέτεια" θα βγούμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι απο ποτέ.
Δείτε και απολαύστε τις ομορφιές του τόπου μας.
Η Ερμιονίδα είμαστε εμείς οι άνθρωποι της.
ΥΓ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σωτήρη Γεωργιάδη που επιμελήθηκε με πολύ κόπο το βίντεο.
Δείτε το...
Σας ευχαριστούμε για όλα...




Η Ερμιονίδα, αυτός ο ευλογημένος τόπος, στολισμένος με τις ομορφιές του Θεού... Η Ερμιονίδα, που για εμάς που κατοικούμε εδω, που ζούμε εδω, που δημιουργούμε εδω, ήταν, είναι και θα είναι η γη μας, η πηγή της περηφάνιας μας... Σε αυτή τη γη μεγαλώσαμε, σε αυτή τη γη γεννήθηκαν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας... Στην γη της Ερμιονίδας μας. Που αγαπάμε... Η Ερμιονίδα, που είναι ξακουστή στην Ελλάδα και στον κόσμο... Για τις ομορφιές των τοπίων της, για την ομορφιά της γης της, για την χαρισματική φύση της... Για την ευλογημένη γη της... Για το λάδι... Για το Ρόδι... Αλλά και για όλα τα εκλεκτά προϊόντα της που παράγονται σε κάθε γωνιά της Ερμιονίδας... Για την θάλασσα που σε συναρπάζει στα γαλήνια νερά της... Για την φιλοξενία της Για τους υπέροχους κατοίκους της... Για όλους εμάς... Που σήμερα καλούμαστε να δώσουμε αυτή τη "μάχη"... Την οποία θα κερδίσουμε και θα είμαστε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι απο ποτέ... ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Το βίντεο αυτό... Είναι αφιερωμένο στους συμπατριώτες μας... Στους φίλους του τόπου μας στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο... "Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε"... Στις ομορφιές της Ερμιονίδας θα σμίξουμε ξανά... Στα γαλήνια νερά της θα ταξιδέψει η σκέψη μας... Στο "Πορτοχέλι, στην Ερμιόνη" και σε κάθε γωνιά της Ερμιονίδας... Θα σμίξουμε ξανά... Με χαμόγελο... Με αισιοδοξία... Με το αίσθημα της φιλοξενίας που μας χαρακτηρίζει... Γιατί η ζωή... Πάντα βρίσκει τον τρόπο... Και στο τέλος... ΝΙΚΑΕΙ.. #θανικήσουμε #loveermionida Επιμέλεια Βίντεο: Σωτήρης Γεωργιάδης
Κείμενα: Θωμάς Σκούρτης, Μίλτος Ιωαννίδης, Δέσποινα Δημότση, Κοσμάς Γεωργίου Ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά τους αγαπητούς συμπατριώτες μας απ' όλη την Ερμιονίδα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και γέμισαν τα social media με φωτογραφίες του ευλογημένου και πανέμορφου τόπου μας. Στο βίντεο ακούστηκαν οι δημιουργίες των:
Ευανθίας Ρεμούτσικα, "Μέσα από σένα" από το άλμπουμ "Το αστέρι και η ευχή" Σταμάτη Σπανουδάκη, "Τα κύμματα" από το άλμπουμ "Η μουσική της ζωής μου" ΠΡΟΣΟΧΗ!! Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους καλλιτέχνες, στους δημιουργούς των τραγουδιών και στις δισκογραφικές εταιρίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates