Social Icons

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Γαϊτανάκι 23/02/2020

Για πέμπτη χρονιά, τα γαϊτανάκια της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης πλημμύρισαν με
χρώμα,
με αποκριάτικη πνοή, με γέλια και τραγούδια τα στενά σοκάκια αλλά και τις γραφικές αλάνες της Ερμιόνης μας!!!

Συνοδοιπόροι μας σε όλο το εγχείρημα ήταν τα 45 παιδιά & οι 30 ενήλικες που συμμετείχαν στο δρώμενο, το σχήμα παραδοσιακής μουσικής "Πεντάηχον" που έδωσε κέφι και ζωντάνια στα χορευτικά μας πατήματα, οι γειτονιές που στολίστηκαν και ομόρφυναν για τα γαϊτανάκια μας, όλες οι κύριες της ομάδας μας που προσέφεραν μεζέδες και κρασί στις στάσεις μας, η κοινότητα Ερμιόνης που διευθέτησε τη κυκλοφορία των οχημάτων και συνεργάστηκε με την Λιμενική αρχή προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα, οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν που βοήθησαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και της διεξαγωγής του δρώμενου και το τοπικό blog "Ερμιονίδα μας αρέσει, δεν μας αρέσει"!!!
Στόχος μας στο φετινό Γαϊτανάκι ήταν να γίνουμε όλοι μια φωνή και να ακουστούμε μέσα από τα τραγούδια του τόπου μας, προσπάθεια που φυσικά δεν θα σταματήσει εδώ... Ελπίδα μας να το καταφέραμε στο ποσοστό που προσπαθήσαμε! Ανάμεσα στις γλυκιές αντιφωνίες των ερμιονίτικων τραγουδιών, τέσσερις ερμιονιτικες φορεσιές που έδωσαν στίγμα τοπικό στο έθιμο!!!
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλον το κόσμο που μας προσέφερε απλόχερα το χαμόγελο του και την ζέστη του αγκαλιά, δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε με βαθιές ανάσες ντόπιας πολιτιστικής δροσιάς & δημιουργίας!!!

Σας ευχαριστούμε θερμά!!
#Γαϊτανάκι2020 #χοερ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο ή προβάλλετε τις στο blog σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates