Social Icons

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Οι ελπίδες της Εθνικής στη Βουδαπέστη και οι ελλείψεις της ΑΕΚ στην Τρίπολη

Το 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ανδρών έχει ξεκινήσει ήδη στη
Βουδαπέστη, με την Εθνική μας να ηττάται στην πρεμιέρα με 10-6 από την Ιταλία. Οι Ούγγροι έχουν πάρει και τα περισσότερα χρυσά μετάλλια στη διοργάνωση, 12 έναντι των 5 των Σέρβων και των Σοβιετικών / Ρώσων αλλά έχουν να κερδίσουν την κούπα από το 1999 στη Φλωρεντία. Από τους τέσσερις ομίλους, προκρίνονται απευθείας στους «8» οι πρώτες ενώ οι 2ες παίζουν με τις 3ες για την είσοδο στα προημιτελικά. Σήμερα παίζουμε με τη Γεωργία, η οποία στην πρεμιέρα νίκησε με 9-7 τη Γαλλία. Καλή ομάδα, δεν είναι του… πεταματού. Η δε Εθνική του Θόδωρου Βλάχου ήταν καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Ιταλία αλλά… πλήρωσε δυο μπλακ άουτ στο 3ο και 4ο οκτάλεπτο.

Αστέρας εναντίον ΑΕΚ στην Τρίπολη, πρώτο ματς για το Κύπελλο (έχει και ρεβάνς) και στο τρίτο φετινό τους παιχνίδι μιας και προηγήθηκαν τα δύο για τη Super League 1: 3-2 η «Ενωση» στην Αρκαδία στις 1/9 και 2-1 στο ΟΑΚΑ στις 18/12. Συμπτωματικά στο πρώτο είχε επιστρέψει στον πάγκο ο Νίκος Κωστένογλου και στο δεύτερο είχε κάνει εντός έδρας ντεμπούτο ο Μάσιμο Καρέρα. Χωρίς Λιβάια, Χουλτ ελέω τιμωρίας, Βράνιες ελέω ενοχλήσεων, Μπάρκα ελέω rotation και Γιακουμάκη ελέω τραυματισμού η ΑΕΚ, ίσως ξεκινήσει ο Κλωναρίδης βασικός που γύρισε μετά από καιρό.
Διαβολοβδομάδα… μέρος τρίτον, με τρία ματς στο μενού (και έξι αύριο). Η Φενερμπαχτσέ (8-11) φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (13-6) με τους Καταλανούς να ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη από το Τελ Αβίβ, όπου η εκ νέου εξαιρετική Μακάμπι τους απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από την κορυφή. Τρίτη σερί ήττα για τους «μπλαουγκράνα», πρώτη φορά στη σεζόν έχουν τέτοιο σερί και… κινδυνεύουν με τέταρτη καθώς οι Τούρκοι έχουν βελτιωθεί, συν ότι εκμηδενίστηκε το απουσιολόγιο με τους τραυματίες.
Προημιτελικά στο Masters του σνούκερ, στο Λονδίνο. Best of 11 τα ματς ήτοι προκρίνεται όποιος φτάσει στα 6 frames. Όλα με μετάδοση από το Eurosport, αξίζει να… χαζέψετε λίγο τα ματς. Απόψε ο 40χρονος Αλι Κάρτερ (νο 17) κοντράρεται με τον 44χρονο Τζον Χίγκινς (νο 6). Στο 20-8 υπέρ του Σκωτσέζου «μάγου» Χίγκινς η παράδοση, σε Masters είχαν συναντηθεί ξανά το 2003 και είχε περάσει ο Χίγκινς με 6-3.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates