Social Icons

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Ερμιονίδα-Παναργειακός 7-0


Άνετη νίκη για της Ένωση Ερμιονίδας απέναντι στον Παναργειακό ο οποίος φάνηκε αρκετά
επηρεασμένος από τις εξελίξεις που είχαν προηγηθεί την εβδομάδα που διανύσαμε . 

Στο 7΄λεπτό ο Κωτσιαρίδης με  εκπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μποζιονέλου ανοίγοντας το σκορ .
Στο 15΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Escuredo σέντραρε από αριστερά  , η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Μερκούρη ο οποίος έπιασε κεφαλιά για να διώξει εκπληκτικά στην αριστερή του γωνία ο Μποζιονέλος σε κόρνερ.
Στο 21΄λεπτό νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Escuredo μπήκε στην περιοχή από αριστερά σούταρε για να διώξει δύσκολα στην δεξιά του γωνία , η μπάλα μετά από διώξιμο αμυντικού έφτασε στον Καρούτη ο οποίος με νέο δυνατό σουτ ανάγκασε τον Μποζιονέλο σε νέα μεγάλη απόκρουση στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ.
Στο 26΄λεπτό η Ερμιονίδα διπλασίασε τα τέρματά της όταν ο Κωτσιαρίδης σέντραρε από αριστερά  στην περιοχή των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε στον Escudero ο οποίος με δυνατό σούτ έκανε το 2-0.
Στο 28΄λεπτό η Ερμιονίδα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 όταν ο Escuredo έφυγε από το κέντρο του γηπέδου , βγήκε μόνος του με τον Μποζιονέλο , τον οποίο πέρασε και με πλασέ έκανε το 3-0.
Στο 37΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Κωτσιαρίδης με διαγώνια  μπαλιά έβγαλε τον Escuredo απέναντι από τον Μποζιονέλο τον οποίο απέφυγε και πλάσαρε για να διώξει ο Βουρνάζος σωτήρια πάνω στην γραμμή .
Στο 42΄λεπτό δυνατό σουτ του Escuredo από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα πάνω από δοκάρια .
Στο 63΄λεπτό σέντρα ο Κωτσιαρίδης σέντραρε από δεξιά , ο Μερκούρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην ρίζα της δεξιάς δοκού του Μποζιονέλου , στην επιστροφή της έφτασε στον Fernadez  ο οποίος πλάσαρε για να διώξει ο Μποζιονέλος με την μπάλα να φτάνει στον Μερκούρη ο οποίος με πλασέ έκανε το 4-0. 
Στο 64΄λεπτό ο Μερκούρης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0 .
Στο 70΄λεπτό ο Βarbero με διαγώνια σέντρα βρήκε τον Escuredo μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μποζιονέλου για να γίνει το 6-0 .
Στο 75΄λεπτό σέντρα του Μερτύρη από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι εκεί πετάχτηκε ο Δεστές και με πλασέ έκανε το τελικό 7-0.
Στο 79΄λεπτό δυνατό σουτ του Κυριακόπουλου από αριστερά έδιωξε με τα πόδια ο Κύρου . 
Ένωση  Ερμιονίδας  (Δ.Νόλης): Κύρου, Παναγόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης (75′ Δεστές) Βιρβίλης (70′ Μητσιούδης), Μπαβέλης, ,  Καρούτης (70′ Μερτύρης), Μερκούρης Barbero, Κωτσιαρίδης , Escudero, Fernadez
Παναργειακός : Μποζιονέλος, Σοροβίγκας,, Β.Φλεβάρης , Χρ.Φλεβάρης,Βουρνάζος,Μαρίνης ,   Μπλάτσος (46′ Μπούζντρα), Μανιάτης, Κυριακόπουλος, Παιδάκης, , Τζας.


 










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates