Social Icons

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Εκτέλεσε πέναλτι και βρήκε..... λάμπα (Βίντεο).

Ένα άκρως ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο εκτυλίχτηκε κατά τη διάρκεια αγώνα για την 7η
κατηγορία της Αγγλίας, με κίπερ να εκτελεί πέναλτι και να ρίχνει κάτω μία από τις λάμπες του γηπέδου (VIDEO)!


Aυτά δεν γίνονται! Ή μήπως γίνονται; Αναφερόμαστε στο ματς μεταξύ της Nuneaton Borough και της Stratford Town για την Southern Premier Central (7η κατηγορία της Αγγλίας) που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου και μέσα σε λίγες ώρες έγινε talk of the town στην Μεγάλη Βρετανία.
Όχι για κάποιο εκπληκτικό γκολ, ούτε για κάποια απίστευτη επέμβαση, ούτε ελέω επεισοδίων. Ο λόγος που το συγκεκριμένο ματς συζητιέται έντονα έχει να κάνει με ένα άστοχο πέναλτι.
Το εκτέλεσε στο 60ο λεπτό ο γκολκίπερ της Nuneaton Boroug, Τόνι Μπρίντεν, και όχι μόνο δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά την πέταξε τόσο ψηλά στις κερκίδες, ώστε να σπάσει μία μεγάλη λάμπα και να προκαλέσει μεγάλο κρότο κατά την πτώση της.
Το άστοχο αυτό πέναλτι δεν κόστισε πάντως στους γηπεδούχους, με το φινάλε να τους βρίσκει να επικρατούν 2-0, χάρη σε ένα γκολ του αμυντικού της, Τζόελ Κιτλ, και σε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι αυτή τη φορά, από τον Κάλουμ Πάουελ, που -ορθά σκεπτόμενος- δεν άφησε τον τερματοφύλακά του να πάρει ξανά την ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates