Social Icons

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ανατροπή και νίκη για τον Ερμή Κιβερίου με 2-3 τον Ποσειδώνα Διδύμων. ( Φωτό)


 Νίκη με ανατροπή δύο φορές για τον Ερμή Κιβερίου μέσα  στα Δίδυμα επί του Ποσειδώνα
με 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που γέλασαν τελευταίοι πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ με τον Βαρβουλέτο στο 81 λεπτό. Με την νίκη αυτοί οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε τροχιά τίτλου με δυο βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο ομάδα της Κοιλάδας.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι οι οποίοι στον σημερινό αγώνα στερήθηκαν τις υπηρεσίες του Αντωνόπουλου και του Τρέσα υποχώρησαν στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Το φιλμ του αγώνα

4΄ λεπτό .Δυνατό σουτ του Α.Οψιμούλη από δεξιά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καλαλά.
11΄λεπτό. Γκολ για τον Ποσειδώνα. Ο Μπροδήμας με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Α.Οψιμούλη που πλάσαρε τον Καλαλά για να ανοίξει το σκορ. 1-0.
21΄λεπτό . Σούτ του Βαρβουλέτου μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αποστόλου.
24΄λεπτό . Δυνατό σουτ του Βαρβουλέτου μέσα από την περιοχή και δεξιά , η μπάλα απελπιστικά άουτ.
25΄ λεπτό . Γκολ για το Κιβέρι. Ο Μουζακιώτης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου . 1-1.
27΄ λεπτό. Σέντρα στου Σχοινά από δεξιά ο Διαμαντής λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του .
29΄ λεπτό. Ο Βαρβουλέτος με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αποστόλου .
31΄ λεπτό .Ο Μουζακιώτης με κεφαλιά έβγαλε τον Βαρβουλέτο απέναντι από τον Αποστόλου που σούταρε πάνω από τα δοκάρια .
32΄ λεπτό . Γκολ για τον Ποσειδώνα . Ο Ισούφι έχασε την μπάλα μετά από πίεση του Μπροδήμα ο οποίος είδε ξεμαρκάριστο τον Κελλη στην μέσα στην περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ 2-1.
40΄ λεπτό . Σέντρα του Καπράνου από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Κουτσοδήμου μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αποστόλου άουτ.
53΄ λεπτό. Δυνατό σουτ του Κέλλη έξω από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
56΄ λεπτό. Σέντρα του Μαρίνη από δεξιά  στο δεύτερο δοκάρι εκεί πρόλαβε ο Δήμιζας και έδιωξε σε κόρνερ μπροστά από τον Βαρβουλέτο.
58΄ λεπτό . Δυνατό σουτ του Βαρβουλέτου μέσα από την περιοχή και αριστερά , μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Αποστόλου.
61΄λεπτό . Δυνατό σουτ του Ζίου έξω από την περιοχή μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αποστόλου και έφυγε άουτ.
65΄λεπτό . Γκολ για το Κιβέρι. Ο Γιάννος από αριστερά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου . 2-2.
76΄ λεπτό. Φάση διαρκείας στα καρέ του Ποσειδώνα , όταν ο Βαρβουλέτος με μπαλιά έβγαλε τον Κουτσοδήμο απέναντι από τον Αποστόλου που σούταρε για να αποκρούσει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα . Η μπάλα έφτασε στον Βαρβουλέτο ο οποίος έβγαλε σέντρα και έδιωξαν δύσκολα οι αμυντικοί.
 81΄λεπτό. Γκολ για το Κιβέρι. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Κουτσοδήμος έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Βαρβουλέτος με ένα εκπληκτικό τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου για να γίνει το 2-3.
85΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Μπροδήμα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καλαλά.

Πολύ καλή η διαιτησία του Γ.Κόλλια και των βοηθών Α.Τσιλογιάννη και Κ.Μπατάκος.

Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου , Μπροδήμας, Μπάρδης,( 78΄ Αν.Κονδύλης),  Ι.Οψιμούλης, Τσίτσι, Κοροντίνης, ( 83΄Σ.Κονδύλης), Κέλλης, Λαζάρου , Σχοινάς, Α.Οψιμούλης, Δήμιζας.
Ερμής Κιβερίου : Καλαλάς, Διαμαντής, Ζίου, Καπράνος, Καζάς, Ισούφι, Μουζιακιώτης , (62΄Τσιώρος),Μαρίνης, Βαρβουλέτος, ( 94΄Κουγιάς), Γιάννος,( 90΄Μποζιονέλλος),  Κουτσοδήμος ( 84΄Μπλάτσος).












































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates