Social Icons

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Ο Μάκης Πίλουρης στον υπερ-μαραθώνιο των 82 χλμ ULTRA PELION TRAIL..

Το διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά του Πηλίου ο υπέρ-
μαραθώνιος ULTRA PELION TRAIL.

Πρόκειται για ένα αγώνα συνολικής απόστασης 82 χιλιομέτρων και 4000 μέτρα υψόμετρο και η διαδρομή του ULTRA PELION TRAIL , έχει σχεδιαστεί χρόνια πριν, από την αγάπη του Κωνσταντίνου Τσαντού ,o οποίος είναι ο ίδιος  αθλητής των ULTRA με συμμετοχές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με προσωπική δουλειά και ζήλο διοργανώνει από το 2016 έναν μοναδικό αγώνα στην αρχή του χειμώνα αλλά στην εκπνοή της αγωνιστικής χρονιάς, μία γιορτή της μεγάλης παρέας του ULTRA TRAIL και μία υπόσχεση για την νέα χρονιά!

Το ULTRA PELION TRAIL προσφέρει ανεκτίμητη αξία τόσο στην περιοχή που τον φιλοξενεί αλλά και στους συμμετέχοντες – αθλητές που βίωσαν  την μοναδική παρθένα και αρχέγονη φύση. Τόσο οι αθλητές, τόσο και οι συνοδοί τους απόλαυσαν  την φιλοξενία της περιοχής και την φροντίδα της ομάδας φίλων και εθελοντών του UPT.

Από τον συγκεκριμένο υπερ-μαραθώνιο δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει συμμετοχή από την Ερμιονίδα η οποία όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή μας έχει πολλούς μαραθωνοδρόμους. Τον αγώνα στο βουνό των Κενταύρων εκπροσώπησε ο Μάκης Πίλουρης ο οποίος έτρεξε σε 16 ώρες 35 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα και κατέλαβε την 88η θέση σε 130 αθλητές.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην προσωπική του σελίδα που έχει στο facebook έκανε μία αναφορά στον αγώνα , ευχαρίστησε τον προπονητή του τον Γιάννη Κουρκουρίκη και έδωσε ραντεβού στο ίδιο μέρος σε ένα χρόνο περίπου για το ULTRA PELION TRAIL 2020.

Έλαβε τέλος με τον καλύτερο τρόπο που δεν είναι άλλος από τον τερματισμό μου σε 16.35' με θετική Υψ 4.000m
1η μου εμπειρία 80km Trail.

Πιστεύω όταν φτάνεις σε σημείο να διαχειριστείς ένα τέτοιο Αγώνα με απαιτήσεις αρκετές κ προσωπικά στην διάρκεια των τελευταίων 5 ωρών μέσα στο βουνό των Κενταύρων όπως αποκαλούν το βουνό του Πήλιου εντελώς μόνος σου κ βράδυ, είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ταξίδι μοναδικό με εναλλαγές πανέμορφων τοπίων που αξίζεις να τις γευτείς. Οι Δρομικές μου Μπαταρίες Γεμάτες πολύ.
Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά αυτόν ΤΕΡΆΣΤΙΟ Άνθρωπο κ προπονητή μου τον Giannis Kourkourikis για αυτά που συνηθίζεις να μας μαθαίνει γενικώς το πως να αντιμετωπίζουμε τέτοιους Αγώνες ειδικά κ όχι μόνο κάτω από τις προπονητικές του ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ικανότητες. Κ όπως συνηθίζει άλλωστε εκεί στον τερματισμό να περιμένει έναν έναν τον τερματισμό των αθλητών της Ομάδας μας να μας σφίξει το χέρι κ να μοιραστεί τη χαρά του τερματισμού Μαζί μας. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το #SupportTeam μου το ποιο Top πιστεύω ξέρουν αυτοί 

για τη συμπαράσταση τους κατά τη διάρκεια του αγώνα μου.
Άφησα για το τέλος να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Διοργάνωση #Tsantostrailrunning για την άψογη διαχείριση ενός τέτοιου αγώνα με τους Σταθμούς τους να είναι υπέρ πλήρης από όλες τις απόψεις σε αρκετά σημεία του αγώνα. Μπράβο σας!!
Για αυτό ΤΟ UPT 2020 θα μας ξαναδεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates