Social Icons

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Ερμιονίδα -Σπάρτη 2-2 .

Ο Escuredo με φάουλ αλά Messi κάνει το 1-1
Ισόπαλος με 2-2 τέλειωσε το ντέρμπι του 7ου ομίλου ανάμεσα στην Ερμιονίδα και την
Σπάρτη για την 6η αγωνιστική.

Η ομάδα της Ερμιονίδας έκανε ένα εκπληκτικό παιγνίδι, δημιούργησε φάσεις για γκολ , δεν της δόθηκε ένα πέναλτι στο φινάλε του αγώνα και επίσης έπεσε πάνω σε ένα τερματοφύλακα τον Πολωνό Τσιζνιέφσκι ο οποίος αποσόβησε δύο σίγουρα τέρματα από προσπάθειες του Ποζαντζίδη στο 39΄ και στο 43΄λεπτό.    
Στο 3΄λεπτό η πρώτη καλή φάση για την Ερμιονίδα όταν ο Escuredo εκτέλεσε απευθείας φάουλ  λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιζνιέφσκι.
Στο 7΄λεπτό διαγώνια σέντρα του Σωτηρόπουλου στον Γεμιστό πρόλαβε ο Γαβαλάς και μπλόκαρε την μπάλα .
Στο 12΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Escuredo έδιωξε ο Τσιζνιέφσκι.
Στο 15΄λεπτό ο Σαμπατάκος με προβολή μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η φάση ξεκίνησε με ολοκάθαρο φάουλ του Γεμιστού πάνω στον Βιρβίλη και στην συνέχεια έκανε την μπαλιά στον σκόρερ.
Στο 25΄ λεπτό εκτέλεση φάουλ του Escuredo από δεξιά οι αμυντικοί έδιωξαν δύσκολα σε κόρνερ μπροστά από τους επιθετικούς της Ερμιονίδας.
Στο 39΄λεπτο σέντρα του Τριμπόνια από δεξιά , κεφαλιά του Ποζατζίδη και εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ από τον Τσιζνιέφσκι σε κόρνερ.
Στο 40΄λεπτό κόρνερ του Escuredo από αριστερά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Τριμπόνια ο οποίος έχασε την ισορροπία του χάνοντας σίγουρο γκολ.
Στο 41΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα ο Τριμπόνιας έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Ποζατζίδης με προβολή έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Τσιζνιέφσκι.
Στο 43΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Κάρδαρης έκανε σκληρό φάουλ έξω από την περιοχή στον Fernadez και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή.
Το φάουλ εκτέλεσε ο Fernadez η μπάλα μετά από απόκρουση αμυντικού πήγε στον Ποζαντζίδη ο οποίος πλάσαρε και ανάγκασε τον Τσιζνιέφσκι να κάνει την απόκρουση του αγώνα στην αριστερή του γωνία αποσοβώντας σίγουρο γκολ .
Στο 48΄λεπτό ο Escuredo ξεσήκωσε την εξέδρα με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Τσιζνιέφσκι κάνοντας το 1-1. Ήταν ένα πραγματικό εκπληκτικό κτύπημα φάουλ αλα Μέσσι.
Στο 64΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Τριμπόνιας έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Fernadez με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-1.
Στο 70΄λεπτό ο Γεμιστός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 73΄λεπτό μπαλιά του Σαμπατάκου στην πλάτη της άμυνας της Ερμιονίδας στον Γεμιστό αυτός απέφυγε τον Γαβαλά και με πλασέ έκανε το 2-2.
Στο 91΄λεπτό σέντρα του Escuredo από αριστερά η μπάλα αποκρούστηκε από το χέρι του Κακάμη με τον διαιτητή να δείχνει παίζετε.
Ερμιονίδα (Δ.Νόλης) : Γαβαλάς, Παναγόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης, Βιρβίλης, Πιριτζάου, Καρούτης, Τριμπόνιας ,( 72΄Κατσιαμήτας),  Barbero,( 80΄Μερκούρη),  Ποζατζίδης, Escuredo, Fernadez.( 80΄Κωτσιαρίδης).
Σπάρτη (Μίκι Τσίρκοβιτς) : Τσιζνιέφσκι, Κακάμης, Μπανούσης, Αναστασάκος, ( 70΄ζαραφέτας), Βασιλείου , Κάρδαρης, Παναγιωτίδης,( 80΄Συκαλόπουλος),  Γεμιστός, Σωτηρόπουλος, Ρασσιάς,( 28΄Μικελάτος, 78΄Κοντογιάννης),  Σαμπατάκος.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates