Social Icons

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Πανηλειακός: Η τελευταία ενημέρωση για τον αγώνα με την Ερμιονίδα.

Η νεανική ερυθρόλευκη ομάδα, έχοντας καταφέρει να πάει σαφώς καλά ως τώρα, τόσο
αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά, θέλει την καλύτερη δυνατή συνέχεια. Κι αυτή άμεσα, θα είναι μια σπουδαία – αν επιτευχθεί – νίκη, απέναντι στην έμπειρη ομάδα από το Κρανίδι Αργολίδας, την Ερμιονίδα, που την Κυριακή στις 3.00 το μεσημέρι θα την υποδεχτεί στο Στάδιο Πύργου για την 7η αγωνιστική.
Όλοι στις τάξεις της ομάδας του Πύργου ζητούν και μεγαλύτερη στήριξη από το φίλαθλο κοινό, δίνοντας από την πλευρά τους υπόσχεση πως θα συνεχιστεί η θέληση, η αγάπη και το μεράκι με το οποίο δουλεύουν και παλεύουν για να παρουσιάσουν την ομάδα κάθε Κυριακή πολύ ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο.
Η κυριακάτικη αντίπαλος ανήκει στις δυνατές ομάδες του Ομίλου. Βρίσκεται στην 3η θέση ως τώρα με 10 βαθμούς και διαθέτει κάποιους πολύ καλούς παίκτες, όπως ο πρώτος σκόρερ της (και του του Ομίλου), υψηλόσωμος Χάρης Ποζατζίδης (που πέρυσι έπαιζε στον Πλατανιά στη Football League-Β’ Εθνική), ο Αργεντινός Εμάνουελ Εσκουδέρο, ο Γιώργος Τριμπόνιας (περσινός πρώτος σκόρερ της), ο Φερνάντεζ, κ.α., με τεχνικό τον Δημήτρη Νόλη.
– Στα αγωνιστικά, απών θα είναι ο Σταύρος Δαλαβούρας που ταλαιπωρούμενος από το πρόβλημα κολικού νεφρού από τις αρχές του Οκτωβρίου, τελικά χρειάστηκε και προέβη σε λιθοτριψία, και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Ανδρέας Ρούνης που θα ενσωματωθεί πλήρως από τον επόμενο μήνα, Δεκέμβριο, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού σε δάχτυλο του ποδιού του. Ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμος ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης ο Νικολόπουλος (που εξέτισε στο αμέσως προηγούμενο ματς μια αγωνιστική από τέσσερις κίτρινες, αλλά προέρχεται από τη διάσειση στο προ-προηγούμενοματς με τα Βραχνέικα).
Πηγή: iliaoikonomia 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates