Social Icons

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Παρουσίαση του νέου Range Rover Evoque στο Πορτοχέλι : Το βίντεο από την την τιμητική εκδήλωση στο Κοινοτικό Κατάστημα Πορτοχελίου.

Αναφορά στην παγκόσμια παρουσίαση του νέου Range Rover Evoque έκανε το τηλεοπτικό
Κανάλι Ant1.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση πού έγινε την Πέμπτη 28 Μαρτίου το οποίο βιντεοσκόπησε και έστειλε στον ANT1 το  Sport-Ermionida πραγματοποιήθηκε  στο γραφείο της Κοινότητας Πορτοχελίου όπου ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μανώλης Τριγκάκης θέλοντας να ευχαριστήσει την εταιρεία Land Rover για την επιλογή της να παρουσιάσει το νέο Range Rover Evoque στην περιοχή Πόρτο-Χελίου, διοργάνωσε φωτογράφηση των νέων μοντέλων στην πλατεία Ηρώων και τιμητική εκδήλωση στο Κοινοτικό Κατάστημα. 
Προσκεκλημένοι της Land Rover – Jaguar υπήρξαν η Mrs. Jessica Rumboll, Γενική Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων, εκδηλώσεων και προγραμματισμού, η Mrs. Julie David Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ, ο Mr. Lee Livingstone, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και παρουσίασης του νέου μοντέλου στην Ελλάδα και αρχιμηχανικοί της εταιρίας Land Rover – Jaguar. 
Στην τιμητική εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Άρης Δημαράκης, η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πόρτο-Χελίου κ. Ελίνα Σερέτη-Βαρσοπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΦΑΡΟΣ” κ. Αίγλη Μπίνια, η μεγάλη χορηγός του Δήμου μας, κ. Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ και δημότες . 

Για να δείτε το βίντεο πατάτε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates