Social Icons

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Απίστευτο παιχνίδι και τελικό σκορ 5-5 για τον Ατρόμητο Κρανιδίου και τον Ποσειδώνα Πόρου (Βίντεο)


Αγώνας βγαλμένος από τα γήπεδα μεγάλων πρωταθλημάτων το Σάββατο το
απόγευμα στο ουδέτερο γήπεδο της Επιδαύρου. Εκεί αναμετρήθηκαν ο Ποσειδώνας Πόρου με τον Ατρόμητο Κρανιδίου για μια θέση κατάταξης στο πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας της Αργολίδας. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά ο Ποσειδώνας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκε μάλιστα στο 11΄λεπτό όταν ο Βλάχος με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
Στο 20΄λεπτό ο Βαγγέλης Σκαλτσάς ανέτρεψε τον Ρούσσο και το ολοκάθαρο πέναλτι εκτέλεσε ο Ρούσσος στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Kala .
Στο 27΄λεπτό δυνατό σουτ του Χαλούβα έδιωξε δύσκολα ο Τζάνος
Στο 41΄λεπτό μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του Πόρου ο Δημαράκης από πλάγια με ψηλοκρεμαστό σούτ έκανε το 1-1.
Η απάντηση του Ποσειδώνα ήταν άμεση και στο 43΄λεπτό ο Στρατηγός με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ρούσσο έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πόρο .2-1.
Στο 49΄λεπτό μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρόμητου ο Δειμέζης έβγαλε παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο επερχόμενος Στρατηγός με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 3-1.
Στο 53΄λεπτό δυνατό σουτ του Ταραγκίνη έξω από την περιοχή ο Τζάνος απογειώθηκε στο δεξί παραθυράκι της εστίας του στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Σε εκείνο το σημείο ο προπονητής του Ατρόμητου Κούσης, έκανε μια κίνηση που έμελλε να αλλάξει την ροή του αγώνα. Συγκεκριμένα άλλαξε τον αρνητικό μέχρι εκείνη τη στιγμή Χαλούβα με τον Γκιονάι  στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά και εκμεταλλευόμενος την υπεροπλία του αριστερά, την άνοδο στην απόδοση του Γιάννη Καράι καθώς και την κούραση των παικτών του Ποσειδώνα, άρχισε να επιτίθεται κατά κύματα και να χάνει ευκαιρίες.
Στο 57΄λεπτό δυνατό σούτ του Γκιονάι ο Τζάνος απέκρουσε δύσκολα .Στο 58΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ρούσσο η μπάλα στην αριστερή γωνία του Κala και 4-1.
Στο 65΄λεπτό ο Ταραγκίνης με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 4-2,
Στο 67΄λεπτό ο Ρούσσος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή προχώρησε και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2.
Στο 68’ λεπτό πλασέ του Καράι έδιωξε δύσκολα ο Τζάνος.
Στο 70΄λεπτό εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ από τον Kala όταν είδε εκτός εστίας τον Τζάνο και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του και έγινε το 5-3,
Στο 73΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία μειώσει σε 5-4 ο Ατρόμητος όταν ο Δημαράκης πάσαρες το Γκιονάι στο ύψος της περιοχής, αυτός σούταρε για να αποκρούσει δύσκολα ο Τζάνος, νέο σουτ του Μπίμπα  και νέα δύσκολα απόκρουση του Τζάνου.

Στο 76΄λεπτό ο Μπίμπας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι εκεί ο Π.Σκαλτσάς με πλασέ έκανε το 5-4,

Στο 80΄λεπτό καρφωτή κεφαλιά του Δημαράκη ύστερα από κόρνερ του Β.Σκαλτσά ο Τζάνος έκανε εκπληκτική απόκρουση διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 84΄λεπτό ο Στρατηγός μπήκε από αριστερά σούταρε και η μπάλα πέρασε από μία τρύπα στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Στην αρχή όλοι πανηγύρισαν για γκολ αλλά ο Κόλλιας που ήταν κοντά στην φάση σωστά το ακύρωσε.

Στο 87΄λεπτό μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Ποσειδώνα ο Kala με γυριστό σουτ έκανε το τελικό 5-5. 

Ποσειδώνας Πόρου :Τζάνος, Τσιμούρτος, Σαραντόπουλος, (70΄Dapi), Λόλας, Σακελλαράκης Ρούσσος, , Βλάχος,Αναγνωστόπουλος ,Στρατηγός, Κατσίγκρας, Δειμέζης ,(75΄Στάικος).

Ατρόμητος : Kala, Ε.Σκαλτσάς, Βλάχος, Καράι, Ε.Σκαλτσάς, Τσούλπι, Kala, Ταραγκίνης,(70΄Μολλάι),  Χαλούβας, (55΄Γκιονάι), Δημαράκης. Μπίμπας.

Βίντεο



Φωτορεπορταζ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates