Social Icons

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Δύσκολη νίκη η Ερμιονίδα επί του Αμβρυσσέα Διστόμου με 2-1 ( Φωτό).

Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η Ένωση Ερμιονίδας  επί
του Αμβρυσσέα Διστόμου το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό στάδιο Κρανιδίου , παρουσία 100 περίπου φιλάθλων.
Η ομάδα της Ερμιονίδας βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό έχει εξασφαλίσει την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία .
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού και θα πρέπει να παλέψουν πολύ για να σωθούν.

Αγωνιστικά η Ερμιονίδα ήταν καλή κατά διαστήματα, δημιούργησε  ευκαιρίες για γκολ αλλά βρήκε απέναντι της μία ομάδα πολύ καλή η οποία "έπαιζε" ένα από τα τελευταία της χαρτιά παραμονής  στην κατηγορία. 

Το φιλμ του αγώνα

Στο 17΄λεπτό σέντρα του Σταύρε από δεξιά , η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Σένκα πού σούταρε για να μπλοκάρει σωτήρια στην δεξιά του γωνία ο Αλευράς.
Στο 26΄λεπτό γυριστό σουτ του Σένκα από το ημικύκλιο της περιοχής μπλόκαρε ο Αλευράς.
Στο 28΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Νικολόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή για να αποκρούσει δύσκολα ο Ντουμάνης , η μπάλα έφτασε στον Σαμαρά πού έκανε νέο σουτ για να αποκρούσει και πάλι ο τερματοφύλακας του Αμβρυσσέα.
Στο 34΄λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ με τον δαιμόνιο Τριμπόνια όταν ο Κατσέτης έκανε μπαλιά στην περιοχή της άμυνας των φιλοξενούμενων. Εκεί φάνηκε να την ελέγχουν ο Ζυγογιάννης με τον Ντουμάνη , εκεί πετάχτηκε ο Τριμόνιας τους «τσίμπησε» την μπάλα και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
Στο 40΄λεπτό δυνατό σουτ του Σένκα έξω από την περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αλευράς .
Στο 47΄λεπτό μακρινό σουτ του Σένκα δεν ανησύχησε ο Αλευράς.
Στο 56΄λεπτό ο Σένκα εκτέλεσε πλασσαριστά κόρνερ στον Φωτόπουλο ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλευρά για να γίνει το 1-1.
 Στο 60΄λεπτό νέο σουτ του Φωτόπουλου απέκρουσε ο Αλευράς.
Στο 61΄λεπτό δυνατό σουτ του Νικολόπουλου μπλόκαρε ο Ντουμάνης.
Στο 65΄λεπτό δυνατό σουτ του Σταύρε έδιωξε δύσκολα ο Αλευράς.
Στο 68’ λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά μπλόκαρε ο Ντουμάνης.
Στο 73΄λεπτό ο Αλευράς έκανε την απόκρουση του αγώνα όταν ο Σένκα σούταρε έξω από την περιοχή και ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας απογειώθηκε στο αριστερό του παραθυράκι στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 80΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 2-1 όταν ο Νικολόπουλος μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε να ντριπλάρει τον τερματοφύλακα , η μπάλα του έφυγε δεξιά και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.
Στο 83΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Κορνελάτος με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Νικολόπουλο στην περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-1.
Πολύ καλή η διαιτησία του Αγγελόπουλου ( Ζακύνθου).
Ερμιονίδα : ( Θ.Κολιτσιδάκης) : Αλευράς, Τζιέρης, Σαμαράς, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Γεωργακόπουλος, Νικολόπουλος, ( 87΄Βασιλέρης), Κορνελάτος, Τριμπόνιας, ( 90΄Κουκλάς), Κατσέτης,( 59΄Πούτσης),  Νικολούδης ( 80΄Kala).
Αμβρυσσέας Διστόμου ( Α.Δρακόπουλος) : Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Φωτόπουλος, Ζυγογιάννης ( 87΄Βλάχος), Κουβέλης, Χαραλαμπίδης, Κυριακόπουλος, ( 65΄Βάζ), Παλαιοπάνος ( 90΄Μουντοκαλάκης), Σταύρε, Σένκα, Ιβάνοφ.

Φωτορεπορτάζ
























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates