Social Icons

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Παρελθόν από την Ερμιονίδα ο Χρ.Παλαιοπάνος- Συνεχίζει στον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί από την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας ο
22χρονος ποδοσφαιριστής Χρήστος Παλαιοπάνος. Ο Ηπειρώτης ποδοσφαιριστής ήρθε στην ομάδα της Ερμιονίδας το καλοκαίρι του 2014 στελεχώνοντας την ομάδα Κ-20 της Ένωσης Ερμιονίδας η οποία θα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Νέων της Football League.
Με την ομάδα των Νέων αγωνίστηκε και στους 11 αγώνες πετυχαίνοντας ένα γκολ. 
Με τον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ΄Εθνική προωθήθηκε  στην πρώτη ομάδα όπου και θα αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε 53 αγώνες πρωταθλήματος ( Βρίσκεται μέσα στην δεκάδα των ποδοσφαιριστών πού έχουν αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας). 
Από το Σάββατο 18 Ιανουαρίου ο Χρήστος Παλαιοπάνος ανήκει στο ρόστερ του Αμβρυσσέα Διστόμου , ομάδας πού βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ερμιονίδα και θα αγωνιστούν στο Κρανίδι στις 17 Φεβρουαρίου.
Ο Χρήστος Παλαιοπάνος επικοινώνησε μαζί μας στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Ένωσης Ερμιονιδας τους οπαδούς της και τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά που ζήσαμε τα 4 χρόνια που ήμουν στην ομάδα. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές που συνεργάστηκα και κυρίως τον Θανάση Στάικο που με πίστεψε με στήριξε και με ανέδειξε ως παίκτη και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates