Social Icons

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Παρελθόν ο Νίκος Μακρίδης από την Ένωση Ερμιονίδας. ( Δηλώσεις)

Παρελθόν από το μεσημέρι της Τετάρτης αποτελεί ο 28χρονος επιθετικός της Ερμιονίδας
Νίκος Μακρίδης Ο "Μακ¨ σύμφωνα με την ανακοίνωση πού δημοσίευσε η "κυανοκίτρινη¨ ομάδα πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Αγ.Ιερόθεου , ομάδα του 7ου ομίλου της Γ΄Εθνικής .

Ο Νίκος Μακρίδης αγωνίστηκε με την ομάδα της Ερμιονίδας σε δύο διαφορετικές περιόδους . Η πρώτη ήταν την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής έχοντας συμμετοχή σε 21 αγώνες πετυχαίνοντας 14 γκολ και η δεύτερη από τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι σήμερα όπου αγωνίστηκε σε 31 αγώνες πετυχαίνοντας 13 γκολ . Την συγκεκριμένη περίοδο κατακτά με την Ενωση το κύπελλο Αργολίδας με δικό του γκολ απέναντι στον Αργοναύτη Νέας Κίου και το Super Cup Αργολίδας .
Επικοινωνήσαμε με τον Νίκο Μακρίδη ο οποίος μας δήλωσε :

" Ενα όμορφο ταξίδι 1,5 χρόνου έφτασε στο τέλος του με την ομάδα της Ενωσης Ερμιονίδας !!!. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ, τους συμπαίκτες μου , την διοίκηση και φυσικά τον υπέροχο κόσμο της Ενωσης που με στήριξαν ο κάθε ένας τους ξεχωριστά !!!! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον π΄ρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Φουρνάρο όπως και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Σούλη Γανώση που μου συμπαραστάθηκαν και εντός γηπέδου αλλά και εκτός!!!!
Σας εύχομαι Καλή Συνέχεια με ΥΓΕΊΑ και η ομάδα θα εκπληρώσει τον στόχο της γιατί το αξίζει.  Και σίγουρα αξίζει πολλά παραπάνω....."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates