Social Icons

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ποσειδώνας Διδύμων-Παναυπλιακός 0-1

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ποσειδώνας Διδύμων από τον Παναυπλιακό. Ήταν ένας αγώνας
με πολλά νεύρα , ένταση και τρείς κόκκινες κάρτες.
Από τους γηπεδούχους αισθητή η απουσία του Αντώνη Αντωνόπουλου και του Δ.Προσύλη στο πρώτο ημίχρονο.
Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν στο ο Μουταβελής σούταρε μέσα από την περιοχή για να φύγει η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 17΄λεπτό ο Τσακνάκης σούταρε μέσα από την περιοχή , η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.
Στο 21΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να ανοίξει το σκορ όταν ο  Tresa σούταρε διαγώνια μέσα από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Την φάση ακολουθούσε ο Σ.Κονδύλης ο οποίος δεν πρόλαβε.
Στο 24΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Μουταβελής σέντραρε από δεξιά ο Θ. Σαράντης με προβολή ανάμεσα σε δύο αμυντικούς στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.
Στο 50΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές όταν σε γύρισμα του Κέλλη στο ημικύκλιο της περιοχής η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Παπαδημητρίου .
Στο 51΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέλλη η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μαχαίρα άουτ.
Στο 54΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να ισοφαρίσει όταν ο Δ.Προσύλης σέντραρε από δεξιά και ο Κέλλης με καρφωτή κεφαλιά μπροστά από τον Μαχαίρα έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του.
 Στο 77΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Κοροντίνη στο δεύτερο δοκάρι ο Σ.Κονδύλης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 83΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Κέλλης έβγαλε παράλληλη σέντρα από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Tresa πού μόνος του με τον Μαχαίρα σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 90΄& 93΄λεπτό ο Γεωργή από τον Παναυπλιακό και ο Μούγιος από τον Ποσειδώνα αντίκρισαν την δεύτερη κάρτα του διαιτητή Καπετάνιου .
Ποσειδώνα Διδύμων. (Β.Οψιμούλης): Mamutaj.Α.Κονδύλης (75’ Κοροντίνης), Σ.Κονδύλης ,  Μούγιος, Οικονομόπουλος Απ. Στεργίου, Ag.Tresa, Δήμιζας (66’ Οικονομόπουλος), Sallaku,  Κέλλης (89’ λ.τρ. Ν.Αποστόλου), Ε. Προσίλης (46’ Δ.Προσίλης).
Παναυπλιακός :  Μαχαίρας,  Μπρέγιανος, Τσαβδαράς , Τσακνάκης,  Παπαδημητρίου,( 50΄Κουγιάς),   Ε.Σαράντης , Γιωργή, , Μπάρδης (83’ Κασνέτσι), Παπαμάρκου (50’ Κουγιάς), Θ.Σαράντης (70’ λ.τρ. Κούρτης), Μουταβελής (75’ Μπεντούλη).
Φωτορεπορτάζ































 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates