Social Icons

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Πορτοχελιακός-Ατρόμητος Κρανιδίου 1-3


Την νίκη με 3-1 πήρε ο Ατρόμητος Κρανιδίου στο ντέρμπι της Ερμιονίδας με τον
Πορτοχελιακό πού έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Πορτοχελίου. 
Ήταν ένας αγώνας με δυνατές μονομαχίες. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο την κατοχή της μπάλας και τους φιλοξενούμενους να χτυπάνε στην κόντρα. 
Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Πορτοχελιακό να πιέζει περισσότερο και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Όμως οι αντεπιθέσεις της ομάδας του Ατρόμητου απέφεραν το δεύτερο γκολ εκμεταλευόμενη το γεγονός ότι η άμυνα των γηπεδούχων είχε ανέβει ψηλά. 
Η μείωση του σκορ στο 65΄λεπτό με τον 14χρονο Παππά έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους για κάτι καλό όμως η γρήγορη απάντηση του Ατρόμητου  τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Δημαράκη έδωσε τελος σε κάποιες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα 

Εδώ να σημειώσουμε ότι τόσο ο Πορτοχελιακός αλλά και ο Ατρόμητος Κρανιδίου απαρτίζονται από πολλούς  ποδοσφαιριστές που η ηλικία τους είναι μεταξύ 14 και 17 ετών και αυτοί είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου της Ερμιονίδας.


Το σκορ άνοιξε στο 37΄λεπτό ο Μπίμπας πήρε κάθετη μπαλιά από το χώρο του γηπέδου , μπήκε στην περιοχή και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Rrapaj για  γίνει το 0-1.
Στο 60΄λεπτό η ομάδα του Ατρόμητου διπλασίασε τα τέρματα του με σκόρερ τον Χαλούβα ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Rrapaj πλάσαρε για να γίνει το 0-2.
Η ομάδα του Πορτοχελιακού στο 65΄λεπτό μείωσε με τον νεοεισελθών Παππά ο οποίος μπήκε από αριστερά , έφερε την μπάλα στο δεξί πόδι και με σουτ μείωσε σε 1-2.
Στο 68΄λεπτό ο Δημαράκης εκμεταλλεύτηκε λάθος των γηπεδούχων στο χώρο του κέντρου , έφυγε στην αντεπίθεση και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στο "γάμα" του τερματοφύλακα των γηπεδούχων για να γίνει το τελικό 1-3
Στο 80΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο τέταρτο γκολ όταν ο Χαλούβας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Πορτοχελιακός : Rrapaj, Gjyshia, ( 55΄Λάβρενιουκ),  Χ.Κουτσοποδιώτης,( 73΄Παπαδημιτρίου),  Παπασταύρου, Μπινιάρης, Μπέγκα, Luta,  Α.Λαζάρου   Μεμμάλι, Ν.Λαζάρου, Ο.Λούμης ( 58΄Παππάς).

Ατρόμητος Κρανιδίου : A.Kala, Κοντοβράκης, ( 88΄E.Σκαλτσάς), Γκιονάι,( 57΄Taragjini) Βλάχος, Π. Σκαλτσάς,Τσούλπι, Κ.Kala, Καράι, Χαλούβας, Δημαράκης,( 90΄Χότζα),  Μπίμπας. ( 85΄Μολλάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates