Social Icons

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Αυτό είναι το νέο Range Rover Evoque που θα παρουσιαστεί τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο στην Ερμιονίδα ( Βίντεο)



ΠΗΓΗ : www.newsauto.gr ( ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μετά από μία σειρά teasers αλλά και τις διαρροές των πρώτων φωτογραφιώνλίγες ώρες πριν τα
επίσημα αποκαλυπτήρια, το νέο Range Rover Evoque μας συστήθηκε στο πλαίσιο μίας φαντασμαγορικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο Λονδίνο.
Το NewsAuto σας «ταξίδεψε» στη Μεγάλη Βρετανία, όπου μέσω live streaming μπορέσατε να παρακολουθήσατε λεπτό προς λεπτό την αποκάλυψη της δεύτερης γενιάς αυτού του ιδιαίτερου μοντέλου.

Μπορείτε να τη δείτε ξανά, πατώντας play στο παρακάτω video…



Ακολουθώντας τις συνήθεις τακτικές της, η Jaguar Land Rover είχε προσκαλέσει μία σειρά από προσωπικότητες από τον κόσμο  της μόδας και των τεχνών, όπως το μοντέλο Adwoa Aboah, τους ηθοποιούς Taron Egerton (Kingsman: The Golden Circle) και Richard Madden (Game of Thrones)
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, (διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ), μπορεί να μας συστήθηκε… εντός έδρας, όμως η πρώτη επαφή των δημοσιογράφων απ’ όλο τον κόσμο με το αυτό, θα πραγματοποιηθεί επί ελληνικού εδάφους!
Καλωσορίστε λοιπόν τη δεύτερη γενιά του Evoque, που έρχεται 7μιση χρόνια μετά το λανσάρισμα του μοντέλου που προκάλεσε αίσθηση με την εμφάνισή του. Τώρα, παρότι ίσως δεν είναι το ίδιο… τολμηρό, παραμένει ένα καλαίσθητο SUV, οι ομοιότητες του οποίου με το μεγαλύτερο Velar είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.
Το «Baby Velar» λοιπόν είναι ουσιαστικά ένα μοντέλο με παρόμοιο καλούπι αλλά μικρότερες διαστάσεις και πιο σπορ διάθεση σχεδιαστικά. Με λεπτά φωτιστικά σώματα και εμπρός γρίλια και πανομοιότυπους αεραγωγούς με τον «μεγάλο αδερφό».
Ιδιαιτέρως λεπτά είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα, με την πιο κουπέ οροφή να το διαφοροποιεί από το Velar – μάλλον προς το καλύτερο αισθητικά.
Στον εσωτερικό κόσμο, όπου είναι φανερή με την πρώτη ματιά η ποιότητα των υλικών και η αίσθηση πολυτέλειας, παρούσα φωνάζει και η προηγμένη τεχνολογία. Το Evoque διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα απ’ όπου γίνεται η διαχείριση του συστήματος Infotainment αλλά και μία πιο μικρή ακριβώς από κάτω, για τις λειτουργίες κλιματισμού κτλ.
Παρότι οι διαστάσεις του νέου μοντέλου είναι πανομοιότυπες με εκείνου που αντικαθιστά, οι μηχανικοί της Land Rover αύξησαν το μεταξόνιο και μαζί τους χώρους. Συγκεκριμένα, βρήκαν 20mm για τα γόνατα των πίσω επιβατών ενώ αύξησαν το μέγεθος στο ντουλαπάκι του συνοδηγού αλλά και στον αποθηκευτικό χώρο ανάμεσα στα καθίσματα. Επίσης, ο χώρος αποσκευών αυξήθηκε κατά 10% και πλέον ορίζεται στα 591lt, μπορεί όμως να ανέβει στα 1383 αν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα.
Το νέο Evoque πατάει στην πλατφόρμα D8 της Jaguar Land Rover, η οποία όμως έχει εξελιχθεί ώστε να μπορεί να ενσωματώσει υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις. Στο λανσάρισμα θα δούμε την πρώτη και ένα χρόνο μετά θα δούμε και plug-in hybrid έκδοση.
Οι κινητήρες της οικογένειας Ingenium θα έχουν τη μερίδα του λέοντος και αναφερόμαστε στους γνωστούς τετρακύλινδρους βενζίνης και diesel. Στις εκδόσεις βενζίνης η ισχύς θα κυμαίνεται από τα 237 έως τα 296 άλογα ενώ στις πετρελαιοκίνητες, από 148 έως 237 άλογα. Η Land Rover εφοδιάζει τις περισσότερες εκδόσεις με 9άρι αυτόματο κιβώτιο της  ZF, έχει όμως και 6άρι μηχανικό για την βασική επιλογή στο μέτωπο των diesel.
Παραμένοντας πιστό στις αρετές της μάρκας, το Evoque εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης και τη νέα γενιά του συστήματος Active Driveline. Παράλληλα, εφοδιάζεται με το Terrain Response 2, που αναγνωρίζει αυτόματα το είδος επιφάνειας στην οποία κινείται το όχημα, ρυθμίζοντας αναλόγως το στήσιμό του.

BINTEO


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates