Social Icons

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Η Δώρα Γαλανοπούλου γιόρτασε τα δέκα χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Φυσικοθεραπείας-Υδροθεραπείας.

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα στο café «Π» στο Κρανίδι η φυσιοθεραπεύτρια Δώρα
Γαλανοπούλου γιόρτασε τα δέκα χρόνια λειτουργίας του σύγχρονου κέντρου φυσικοθεραπείας-υδροθεραπείας που έχει στο Κρανίδι
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πάνω από εκατό προσκεκλημένοι φίλοι και εκπρόσωποι ομάδων με τους οποίους συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια.  
Η Δώρα Γαλανοπούλου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους με ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Alan Cohen «Μια βαθιά ανάσα ζωής».
Στην συνέχεια έκανε μία διαδρομή από το 2008 όπου και ίδρυσε το  κέντρου φυσικοθεραπείας-υδροθεραπείας . Ευχαρίστησε τους γονείς της για την στήριξη που τις παρείχαν στα πρώτα της βήματα , ευχαρίστησε τους συνεργάτες της παλιούς και νέους και φυσικά τον σύζυγό της Δημήτρη Κούση οποίος βρίσκεται δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.
Για την δουλειά πού γίνεται στο κέντρο φυσικοθεραπείας-υδροθεραπείας είπε μεταξύ των άλλων : « Κάθε μέρα χρησιμοποιούμε μέσα και νέες τεχνικές νέας τεχνολογίας πού έχουν γρήγορο αποτέλεσμα σε ευχάριστο περιβάλλον . Εξελισσόμαστε  συνεχώς και συνεργαζόμαστε με όλες τις ιατρικές ειδικότητες με σκοπό το καλύτερο για τον άνθρωπο, καλύπτουμε την αποκατάσταση με ολιστικό  τρόπο. Μερικές από τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες μας είναι η υδροθεραπεία στην πισίνα , η ειδική  άσκηση και ο βελονισμός»
Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά ο Γιώργος Τουτούνης με παλιά και νέα τραγούδια.


Για όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τις παροχές του Κέντρου Φυσικοθεραπείας-Υδροθεραπείας να πατήσουν πάνω ΕΔΩ


Δείτε το Video της Εκδήλωσης


Στιγμές από την Εκδήλωση











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates